Slik ser det ut på nye Norac stadion akkurat nå. Per Carsten Michelsen er fornøyd.

Ny stadion tar form

Selv om det er fellesferie, jobbes det hver eneste dag på nye Norac stadion. Se bildeserie av hvordan det ser ut akkurat nå!

Arbeidet med selve tribunefundamentet står stille i disse feriedagene, men det betyr ikke at det ikke skjer mye annet:

  • Det bygges medierigg foran det gamle klubbhuset
  • Bærekonstruksjonene til taket på hovedtribunen monteres
  • Flomlyset er iferd med å komme på plass
  • I tillegg er det en hel del av løpende, praktiske småting som hele tiden blir løst.
  • Planeringen av underlaget for det nye kunstgresset er igang,

- Det er veldig mye som må koordineres og passes på, samtidig som vi løpende må ta beslutninger om praktiske valg. Derfor har jeg i perioder nesten bodd på nye Norac stadion de siste dagene, forteller anleggsansvarlig Per Carsten Michelsen.

Som alltid i byggeprosjekter har grunnarbeidet tatt mye tid, men nå er dette stort sett ferdig - og da skjer ting raskt. Men det er et stort prosjekt som skal realiseres, så det er ennå noen uker til alt er på plass.

- Det siste som skjer er leggingen av selve kunstgresset. Dette vil påbegynnes i midten av august. Da trenger vi fem dager uten regn for å få fullført dette arbeidet. Med de tidsfristene vi nå har, føler vi at vi har god kontroll på fremdriften. Dette kommer til å bli et flott anlegg som hele byen får glede av, sier Per Carsten Michelsen som minner om at anlegget både skal benyttes av Arendal Fotball og barne- og ungdomsfotballen i Grane.

- Alt vi gjør legger også til rette for at vi kan bygge ut videre, både når det gjelder fasiliteter, tribunekapasitet og etterhvert kanskje også få reist et nytt klubb- og administrasjonsbygg med nye garderober. Men dette kommer ikke før det er mulig å finansiere det og vi trenger kapasiteten. Inntil videre kan vi klare oss med de fasilitetene nye Norac stadion vil kunne by på, sier Per Carsten Michelsen som heller ikke er så bekymret for det sportslige.

- Jeg forstår at det skjer mye på den fronten også. Nye spillere er på vei inn og Mattias Andersson og resten av trenerteamet har en god plan for hva som skal til for å snu utviklingen i høstsesongen. Stadion skal uansett stå i mange år, og Arendal trenger sårt dette anlegget, sier Per Carsten Michelsen.

Annonse: