Daglig leder i Arendal Fotball Bård Sterk-Hansen er glad for å ha fått på plass en klart forbedret partneravtale med Agderposten som vil være til glede for både klubben og mediehuset. Her sammen med Janicke Altenborg og ansvarlig redaktør Øyvind Klausen.

Ny, større og bedre avtale med Agderposten!

Mediehuset Agderposten forsterker sitt engasjement som sentral samarbeidspartner for Arendal Fotball etter opprykket til Obosligaen.

Dette er klart etter at det er inngått en ny samarbeidsavtale mellom Agderposten og Arendal Fotball. - Den nye avtalen har vesentlig høyere verdi for Arendal Fotball enn tidligere avtaler, og vi er svært glade for at en av våre mest trofaste partnere nå øker innsatsen ytterligere, sier daglig leder Bård Sterk-Hansen i Arendal Fotball.

Den nye avtalen innebærer at Agderposten kommer til å bli profilert på Arendal Fotballs drakter også i 2017, og dette gjelder både A-laget i Obosligaen, rekruttlaget i 4. divisjon og juniorlaget. 

Agderposten har vært en av Arendal Fotballs samarbeidspartnere helt siden klubbens første sesong i 2011. - Det er spesielt gledelig for oss at en partner som har vært med så lenge, nå ønsker å bidra enda mer i det partnerskapet som er nødvendig for at vi skal lykkes med våre ambisjoner som klubb, sier Bård Sterk-Hansen.

Det er for øvrig et litt kuriøst og morsomt poeng at samarbeidsavtalen ble signert av tidligere Start-spiller Øyvind Klausen - som nå er administrerende direktør og ansvarlig redaktør i Agderposten. Janicke Altenborg vil være ansvarlig for mediehusets oppfølging av samarbeidsavtalen.

Annonse: