Mads Nørby Madsen i treningskampen mot Jerv 8. februar 2018.

- Nyttig lærepenge

Arendal testet ut en helt ny formasjon, men ble hardt straffet da Jerv vant hele 4-0 i treningskampen på Myra fredag.

Den tidligere Arendal-spilleren Ole Marius Håbestad signerte Jerv-kontrakt denne uka - og han var nådeløs i møtet med gamle lagkamerater da han headet inn en corner bare 18 minutter ut i kampen. Jerv økte deretter til 2-0 etter et frispark og fikk sin tredje scoring etter et korrekt idømt straffespark.

Pauseresultatet var 0-3 på Myra. 

Etter pause scoret Jerv ytterligere en gang, mens Arendal aldri klarte å slå tilbake - selv om man var nære flere ganger. Dermed endte årets andre treningskamp med begredelige 0-4 - uten at Steinar Pedersen henger med hodet av den grunn.

- Det er selvfølgelig alltid kjipt å tape 0-4, men det er en veldig stor verdi av å se hva som trengs, sier Arendal-treneren til Agderposten etter kamp og konstaterer at kampen var svært nyttig lærdom - både for ham selv og spillerne.

- Vi fikk testet ut taktiske ting som jeg ville teste. Vi skapte mer enn mot Fløy, så det er bare å fortsette å terpe og øve i angrep, konstaterer Steinar Pedersen som vet at det er langt frem til alvoret begynner - og de kommende ukene skal benyttes godt, både til læring og utvikling.

Arendal-spiss Fabian Stensrud Ness henger heller ikke med hodet - tross stygge sifre i et lokaloppgjør som alltid inneholder en ekstra dose prestisje.

– Det var en litt rar kamp. Vi starter nokså bra og prøver ut ny formasjon som vi får til delvis. Men mål preger kamper og de scoret tre dødballmål. Andre omgang begynte bra etter at vi endret formasjon, men så fikk de en ny scoring og ble veldig rolige med ball, sier han i sin oppsummering av oppgjøret overfor Agderposten.

Arendals lag

  • Leopold Wahlsted

  • Jens Kristian Skogmo (Sander Emanuelsen fra 73.), Sune Kiilerich, Ilir Kukleci, Reiss Greenidge (Stian Rokås Michalsen fra 46.)

  • Conrad Wallem, Kim Kvaalen (Jakob Rasmussen fra 46.), Mads Nørby Madsen

  • Rasmus Lynge Christensen (Preben Skeie fra 85.), Fabian Stensrud Ness (Markus Håbestad fra 76.), Ulrik Reinaldo Berglann (Vital Curtis Kaba fra 65.)

Annonse fra Obos-ligaen: