Adi Markovic fikk prøve seg som spiss - og leverte fire scoringer på bestilling!

Offensiv oppvisning

Resultatet minnet mest om en bandykamp, men Arendal leverte en offensiv oppvisning da Fram ble slått 7-3 i lørdagens treningskamp.

Arendal gjorde mange endringer på laget som møtte Sandnes Ulf for 14 dager siden. Noen av dem var planlagt for at flest mulig skal få testet seg i løpet av vinteren, mens andre var et resultat av de to skadene på Rasmus Lynge Christensen og Fabian Ness i uken som gikk. 

Fire mål

Blant dem som fikk sin første kamp i vinter, etter en lang og krevende skadeperiode, var unge Adi Markovic. Han startet som spiss - og han brukte bare ett minutt på å levere scoring. Det ga et varsel om hva som skulle komme. Til slutt endte han opp med fire nettkjenninger - og et svært fornøyd smil om munnen da han gikk av banen 10 minutter for slutt.

- Dette var første forsøk for han som spiss. Han kan absolutt spille spiss for oss. Han fikk vist at han har fart og et bra skuddbein, og spesielt første omgangen hans var veldig bra i dag, sier trener Knut Tørum til Agderposten etter kampen.

Dominerende

Men også Tobias Henanger (2), Tasso Dwe og Lars Kilen noterte seg for scoringer i målfesten.

"Jeg tror det er svært sjelden et lag som Fram får kjørt seg på den måten de opplevde i dag"

— Frank Bredal, assistenttrener

- Offensivt leverer vi veldig bra, spesielt før pause. Vi var totalt dominerende, og det mot et godt 2. divisjonslag. Jeg tror det er svært sjelden et lag som Fram får kjørt seg på den måten de opplevde i dag, sier assistenttrener Frank Bredal.

Selv om rutinerte spillere som Sune Kiilerich, Steinar Berås, Petar Rnkovic, Dejan Corovic og Wilhem Pepa ikke var i startoppstillingen mot Fram, så var det altså mange andre som blomstret. Adi Markovic var selvfølgelig i en klasse for seg med fire scoringer, men også nye fjes som Tasso Dwe og Lars Kilen noterte seg altså på scoringslisten. 

- Vi får bekreftet at vi har tatt steg siden i fjor. Nå var det klasseforskjell mellom oss og Fram. Spesielt har vi lykkes med å få mye større tempo i spillet vårt. Det tror jeg alle kan se, og det kommer til å bli viktig denne sesongen. Vi har så høyt tempo og samhandling i laget at vi egentlig ikke merker særlig forskjell om det er nye spillere på banen. Alle kjenner arbeidsoppgavene sine og leverer det vi forventer, sier Frank Bredal.

Arendal drar kommende uke på treningsleir til La Manga i Spania. Der vil laget også spille treningskamper mot divisjonskollegaene Ull/Kisa og Ranheim.

Kampfakta

  • Arendal - Fram Larvik 7-3 (4-0)

  • Mål: 1-0: Adi Markovic (1), 2-0: Tobias Henanger (15), 3-0: Markovic (25), 4-0: Markovic (44), 5-0: Tasso Dwe (48), 5-1 (49), 5-2 (54), 6-2: Henanger (63), 7-2: Lars Kilen (77), 7-3 (90).

  • Arendals lag: Jostein Aaland - Matias Fjeldal Olsen, Sven Fredrik Stray, Marius Andersen, Anders Hella (Dejan Corovic fra 79.) - Ylldren Ibrahimaj, Jakob Rasmussen (Aleksandar Corovic fra 68.), Tobias Henanger - Hakeem Wilkinson (Kee Deeku fra 73.), Adi Markovic (Wilhem Pepa fra 79.) og Tasso Dwe (Lars Kilen fra 73.)

Annonse: