Michael Bothne Bleika og juniorlaget til Arendal Fotball røk ut for Start i 2. runde av NM for G19. Her fra en kamp mot Søgne.

Også juniorene røk ut av cupen

Arendal Fotballs lovende juniorlag kjempet hardt, men overmakten ble for stor i vest.

Etter å ha slått Pors i første runde, var det Starts elitejuniorer som ble motstander i den andre runden for Arendal Fotball.

Kampen ble spilt torsdag kveld på Sør Arena i Kristiansand.

Dessverre ble det slutt på eventyret også for juniorlaget for denne gangen. Arendal tapte 1-5 på Sør Arena for et sterkt Start-lag, men ga elitejuniorene hard kamp.

Start scoret de to første målene i kampen, men fem minutter før pause var Anders Bjørge frempå og sørget for at det var 1-2 ved halvtid, og et Arendal-lag som dermed for fullt var inne i kampen.

Men i andre omgang kom det to raske scoringer til hjemmelaget før kvarteret var spilt, en periode der også Arendal hadde sine tilbud. Men kampen var i realiteten avgjort med 1-4 på tavla. Ikke lenge før slutt kom også 1-5.

Arendal hadde med disse spillerne: Magnus Nørby Madsen, Tasso Dwe, Anders Hylen Pedersen, Mads Rønningen, André Sogorka Brinck, Sijam Nuri, William Selander, Per Undheim, Victor Kaba, Magnus Løvdal Filip Mang-Thang, Markus Graue, Tristan H. Aateigen, Even Larsen, Anders Bjørge, Michael Bothne Bleika, Marius Alfsen, Redon Pilana.