Berg-Hansens profesjonelle team av reiserådgivere.

På tide å legge reiseplaner!

Dagene er kortere, fotballsesongen er slutt og vinteren nærmer seg. Med andre ord er det mange gode grunner til å planlegge din neste reise!

Selv om det nå er fullt mulig å bestille både fly, hotell, leiebil og alt annet du måtte trenge i forbindelser med reiser på nettet, så er det fortsatt mange gode grunner for å bruke reisebyrå - spesielt om du er opptatt av å finne de beste tilbudene og samtidig være trygg på at du ikke blir lurt.

Tryggere og enklere

-   I dag er vi like mye et teknologiselskap som et reisebyrå, sier Rolf Josephsen i Berg-Hansen Reisebureau i Arendal. I takt med den teknologiske utviklingen har selskapet utviklet stadig nye løsninger for å gjøre det enklere, tryggere og rimeligere for sine kunder - både i forretningsmarkedet og privatmarkedet.

På Sørlandet har Berg-Hansen 40 høyt kvalifiserte medarbeidere som bidrar til at kundene får best mulige reiseløsninger til riktig pris. 75 prosent av alle reisene som bestilles via Berg-Hansen, bookes gjennom nettløsningen de har utviklet for sine kunder. - «Webgate» er vår egen løsning som gjør at kundene enkelt kan finne alt de trenger av priser fra  flyselskaper, hoteller, bilutleieselskaper og tog i samme søk. Vi har også utviklet en egen app som over 70.000 bruker til å bestille reiser, forteller Rolf Josephsen.

Prisvakt - også etter bestilling

Noe av det som bidrar til at kundene foretrekker å booke reiser gjennom Berg-Hansen er at reisebyrået har utviklet et eget «prisvaktsystem». Dette fungerer slik at systemet jakter på de beste prisene - også etter at bestillingen er gjort. - Våre kunder setter også pris på at vi kan vise til hele 99,5% feilfrie bestillinger. Våre kvalitetssikringssystemer fanger opp tastefeil og andre ting som kan skape problemer ellers, sier Rolf Josephsen.

"Våre kunder setter også pris på at vi kan vise til hele 99,5% feilfrie bestillinger. Våre kvalitetssikringssystemer fanger opp tastefeil og andre ting som kan skape problemer ellers"

— Rolf Josephsen, Berg-Hansen Reisebuerau

I tillegg til svært brukervennlige datasystemer, kan kunder som foretrekker personlig oppfølging også få dette fra noen av de høyt kvalifiserte reisekonsulentene som vet alt som er verdt å vite om planlegging og bestilling av turer. - Forretningsreiser er den største avdelingen hos oss, men i ferieavdelingen som finnes i Arendal og Kristiansand får du kompetanse og gode tips på kjøpet – sammen med minst like gode priser som du oppnår selv gjennom å bruke mye tid å søke på nettet, sier Rolf Josephsen som også er glad for at Arendal Fotball har valgt å bruke Berg-Hansen til bestilling av alle fly- og hotellovernattinger i år.

Skreddersydd for grupper

-   Vi har en egen gruppeavdeling som er spesialister på å organisere reiser for ulike gruppers reisebehov - fra minimum syv til mange hundre reisende. Vår egen portal effektiviserer bestillingen, gir den nødvendige oversikt og kontroll for at arrangementet blir vellykket, forteller Josephsen.

I tillegg arrangerer også Berg-Hansen egne charterturer med direktefly fra Kjevik - skreddersydd for sørlendinger. - Vi vet at sørlendinger liker å fly direkte ut fra Kjevik til resten av Europa. I år har Verona, Cinque Terre,  Bilbao, Bratislava og Praha stått på programmet. Snart avslører vi nye spennende reisemål for neste år, så det er bare å følge med, sier Rolf Josephsen i Berg-Hansen Agder.

Annonse fra Obos-ligaen: