Jonas Gylland i aksjon for juniorlaget mot Vindbjart.

Poengdeling i byderbyet

Tett og intenst ... Slik skal byderby være. Kanskje var det ikke noe å si på at det ble poengdeling også?

En intens og spennende kamp på det nye kunstgressdekket på Hisøy endte med 1-1 i G19-kampen mellom de to Arendals-lagene i 1. divisjon for junior.

Det var Arendal som fikk den første scoringen, og som gikk til pause med ledelse.

Anders Bjørge sørget med sin scoring for at Arendal tok ledelsen før det var spilt 20 minutter.

Men Hisøy er kjent for å kjempe hardt og slo tilbake etter pause. Ordtaket sier at det er av sine egne man skal ha det. Slik kan en også se på det med tanke på at Markus Graue sto for utligningen. Han spilte for Arendal Fotball i vårsesongen.

Denne gangen sørget han altså for at det ble poengdeling på Hisøy. Scoringen kom etter et drøyt kvarter av andre omgang.

Fløy hjemme på Norac 12. september er den neste oppgaven for juniorlaget.

Laget: Mads Rønningen, Sijam Nuri, Victor Kaba, Filip Mang-Thang, Even Eie, Thor Hott-Johansen, Jonas Gylland, Markus Eilertsen, Mathias D. Gløöckner, Anders Bjørge, Michael Bothne Bleika.

Reserver: William Selander, Christian Lines, Marius Alfsen, Sander Bothne Bleika.