Daglig leder Mats Alfredsen (til venstre) og grunder Bjørn Hagestrand (til høyre) ser frem til en spennende sesong sammen med Arendal Fotball i Obosligaen.

Promarc er med på laget!

Promarc AS på Myrene er ny partner for Arendal Fotball. Samtidig overtar firmaet ansvaret for skiltproduksjonen til Arendals nye stadion.

 - Vi heier på Arendal og Arendal Fotball. Derfor er vi glade for å være med på laget og gleder oss til kampene i Obosligaen, sier Bjørn Hagestrand i profileringsfirmaet som har sin base på Myrene - bare en god langpasning fra Bjønnes stadion. 

Attraktivt nettverk

- Det viktigste for oss er at vi ønsker å være med på å støtte Arendal Fotball på den spennende reisen klubben har begynt på. Det betyr noe for hele regionen at byens fotballag lykkes. Samtidig er det naturligvis attraktivt for oss å være med i et nettverk der vi også møter andre næringsdrivende. Vårt håp er at vi både kan støtte klubben og samtidig få verdi tilbake både gjennom nye relasjoner og å bli enda mer synlige, sier Bjørn Hagestrand.

"Det betyr noe for hele regionen at byens fotballag lykkes"

— Bjørn Hagestrand, Promarc AS

Promarc har vært i en spennende utvikling over flere år og består i dag av fem engasjerte, kunnskapsrike og nytenkende medarbeidere. De leverer blant annet arbeidstøy, profiltøy, profileringsprodukter og alt av skilt og reklame til næringslivet.

- Vi få mange positive tilbakemeldinger fra kundene, og det er en bekreftelse på at vi ser kundens behov og finner gode løsninger som hjelper kundene i deres profilering og markedsføring, sier Bjørn Hagestrand.

Blir leverandør

Avtalen med Promarc gir Arendal Fotball en betydelig kontantsum. Samtidig har Promarc og klubben inngått en avtale om leveranser av reklameskilt til både Myra og nye Norac stadion.

- Vi ønsker også å benytte Promarc som leverandør av ulike profileringsartikler, noe vi merker økende etterspørsel etter, sier daglig leder Bård Sterk-Hansen i Arendal Fotball.

Promarc AS

  • Promarc AS er en ledende aktør innen skilt- og dekorbransjen på Agder.

  • Promarc AS leverer profilering både på kjøretøy, klær, trykte medier og nettbaserte løsninger.

  • Promarc AS har fem medarbeidere og har butikk på Myrene i Arendal.

  • Promarc AS leverer til virksomheter over hele landet gjennom sin nettbutikk.

  • Se mer på www.promarc.no

Annonse fra Obos-ligaen: