Anders Gundersen

Rekordrask fremgang for Anders

Bare en måned etter skrekkskaden mot Jerv, så er Anders Gundersen iferd med å kunne kaste krykkene! - Jeg kjenner meg egentlig helt fin igjen, sier keeperen.

Bildet Agderposten-fotograf Elisabeth Grosvold tok akkurat idet øyeblikk beinet brakk i Jerv-kampen, viser hvor alvorlig skaden i utgangspunktet så ut til å være.

- I ettertid viser det seg at jeg kanskje var heldig. Det var "bare" to bein i leggen som brakk. Det hadde vært verre om det var ledd, ankler eller knær som ble skadet, sier Anders Gundersen som roser legene på Sørlandet Sykehus Arendal.

- Det er åpenbart flinke kirurger der, slår han fast.

skrekkskade
Dette bildet rystet Agderposten-leserne. Men nå er altså Anders Gundersen på full fart tilbake og kan snart gå helt vanlig på høyrebeinet som brakk på to steder.
AndGundSprek-3
Høyrebeinet til Anders Gundersen er blitt litt tynnere enn venstrebeinet etter fire uker på krykker, men ellers er det lite her som minner om det stygge beinbruddet for bare en måned siden.

Han ble operert umiddelbart etter skaden, men takket være ny medisinsk teknikk har han sluppet gipsing av bruddet. Han bruker fortsatt krykker når han går, men allerede nå kan han belaste beinet lett og han regner med å kunne være tilbake i mer ordinær trening i løpet av et par uker. - Det har gått raskere enn ventet, men sesongen er naturligvis over for min del. Men jeg er motivert for å komme sterkt tilbake, sier han.

Se videointervju med Anders Gundersen her:

Annonse: