Målscorere for Arendal 2 mot Gimletroll: Julio Esipinoza, Hakeem Wilkinson, Kristoffer Josefsen Dale, Ole Jørgen Dalen Nilsen, Tasso Dwe og Reza Arezou.

Rekruttene scoret ni mål

Et svært ungt rekruttlag leverte fotballshow på Myra stadion mandag kveld. Hele 9-3 stod det i dommerprotokollen etter 4. divisjonsoppgjøret mot Gimletroll.

Det er et tett kampprogram som venter Arendal nå - og allerede onsdag skal A-laget ut i 1. runde-kamp i cupen mot Tønsberg. Derfor valgte Arendal å stille uten noen av de etablerte spillerne fra A-stallen da Arendal 2 møtte Gimletroll mandag kveld.

Arendal 2 har - nær sagt som vanlig - hatt en litt trå start på sesongen, etter to ettmåls-tap mot henholdsvis Lyngdal og Våg. Men mandag kveld slo altså laget ut i full blomst og de vartet opp med festfotball og strålende prestasjoner som varmet publikum på Myra stadion - tross en iskald april-vind over banen.

- Det er moro når spillet sitter. Vi leverte enkeltangrep i denne kampen som var tatt ut av læreboka. Det siste målet som ble scoret kom etter åtte trekk i laget, og det er akkurat slik vi ønsker å fremstå, sier spillerutvikler Arve Seland.

Han var naturlig nok svært fornøyd med hvordan de unge spillerne fremstod - med en klar overvekt av juniorspillere på banen, i tillegg til noen få overårige som alle er under 22-årsgrensen.

- Gimletroll er nok ikke blant de beste 4. divisjonslagene, så når vi møter bedre motstand så trenger vi nok mer påfyll av etablerte spillere om vi ønsker å hevde oss i divisjonen. Men når vi møter et slikt lag, så er dette en veldig fin arena for unge spillere, sier Arve Seland som også kan glede seg over at G19-laget har levert gode kamper til nå i sesongen med henholdsvis 6-0 mot Søgne og 4-2 mot Jerv-juniorene.

Arendal stilte med følgende tropp (antall mål i parentes): 

Michael Holst Pedersen
Ole Marius Håbestad
Bjørn Brørvik
Mathias Espeland Trondal
Simen Hjelmaas
Reza Arezou (1)
Anders Hylen Pedersen
Lars Oskar Groos Kilen
Hakeem Anthony Wilkinson (1)
Julio Martin Padilla Espinoza (2)
Kee Doh Htoo Deeku
Kristoffer Josephsen Dale (1)
Tasso Dwe (2)
Ole Jørgen Dalen Nilsen (2) 
Almin Hrustic
Even Larsen

Annonse: