Mads Nørby Madsen.

Seier i årets første test

Arendal vant 2-1 mot Fløy i lørdagens treningskamp. Keeper Øyvind Knutsens dobbeltredning mot slutten av kampen sikret seieren.

Begge lag spilte i samme divisjon i fjor - og selv om Fløy rykket ned, så var det ikke divisjonsforskjell mellom de to sørlandslagene som møttes på en utmerket kunstgressbane på Myra.

Flere av nysigneringene fikk sine første minutter for Arendal - og en av dem ble også matchvinner.

Arendal tok ledelsen 1-0 etter åtte minutter. Da satte Jakob Rasmussen et straffespark kontakt i mål etter at prøvespiller Sander Emanuelsen ble felt innenfor 16-meteren.

Debutanten Vital Kaba økte Arendals ledelse til 2-0 da han kriget inn ballen etter "klabb og babb" foran Fløy-keeperen.

Men Fløy kom tilbake i kampen og det var ikke ufortjent at de reduserte i 2. omgang.

En treningskamp i februar gir begrensede svar, selv om det alltid er tilfredsstillende å vinne. Derfor vanket det også gratulasjoner og klapp på skulderen til Øyvind Knutsen etter kampen, fordi han mesterlig reddet to 100 prosent-sjanser helt mot slutten av kampen.

- Det føles godt å gjøre redninger som får betydning for kamputfallet. Der og da føles det viktig, selv i en helt uviktig treningskamp, sier Øyvind Knutsen.

For Steinar Pedersen var det naturligvis nyttig å se nye spillere i aksjon. I tillegg benyttet han også anledningen til å teste ut prøvespillerne Sander Emanuelsen og Amin Zariah.

- Vi skaper ikke nok store sjanser, men vi jobber med relasjoner og bytter halve laget i pausen. Jeg forventet ikke at det skulle gå på skinner. Men når vi først får tempo og flyt i angrepsspillet, så går det fort. I tillegg har vi noen veldig gode kombinasjoner og situasjoner, og så handler det om å se det oftere, sier Steinar Pedersen til Agderposten