Fabian Stensrud Ness.

Seiret på valgkvelden!

Arendal 2 har funnet høstformen: Mandag kveld var det Jervs 2.-lag som måtte bite i kunstgresset omtrent samtidig som valglokalene stengte.

I likhet med A-laget har Arendal 2 hatt en trøblete sesong - men de siste ukene har laget funnet seiersmelodien. Mandagens oppgjør mot Jerv 2 var fjerde kamp på rad uten tap for 4. divisjonslaget som har klatret over streken de siste ukene - og har nå tre poengs avstand til nedrykk fra 4. divisjon, tross en kamp mindre spilt enn Hægebostad som ligger rett under streken.

Mandag kveld stilte både Jerv og Arendal med flere spillere som har erfaring fra OBOS-ligaen, og det ble en kvalitativt god og fartsfylt 4. divisjonskamp. 

Det var Arendal som startet best og det var helt fortjent da den tidligere Jerv-spilleren Lars Kilen ga Arendal ledelsen. Almin Hrustic økte til 0-2 på Levermyr etter fint kombinasjonsspill og alt pekte mot en sterk borteseier. Men i løpet av et par minutter i 2. omgang scoret Jerv to kjappe mål og dermed var det 2-2.

Med en halvtime igjen å spille, valgte Arendals trenerteam å sette inn Fabian Stensrud Ness i spissrollen. Søndag ettermiddag var han tilbake i A-lagstroppen mot Florø etter en lang skadeperiode, og mot Jerv viste han igjen sine ferdigheter foran mål. Først headet han inn 2-3 etter vakkert forarbeid av Hakeem Wilkinson - før han til slutt satte punktum med den avgjørende 2-4-scoringen.

Jerv 2 - Arendal 2 2-4

  • Arendal stilte med følgende tropp:

  • Jostein Aaland *

  • Johan Sogorka Brinch, Wilondja Mayembe, Sune Aagard Kiilerich, Adi Markovic

  • Kristoffer Josephsen Dale, Lars Oskar Groos Kilen, Aleksandar Corovic,

  • Reza Arezou, Almin Hrustic, Hakeem Anthony Wilkinson

  • Fabian Stensrud Ness, Anders Hylen Pedersen, Marius Løvdal, Michael Bothne Bleika, Michal Fersnes Holst-Pedersen, Even Larsen

Annonse: