Thompson Ekpe strekker ut!

Sikret plassen i 4. divisjon

Arendal 2 skaffet seg poengene som måtte til for å sikre at laget også neste sesong spiller i 4. divisjon.

Selv om det var spennende før avspark og Arendal viste at de helst måtte ha alle poengene fra denne kampen, tok det ikke lang tid før man så at det aldri var noen tvil om at poengene ble værende i Arendal.

Arendal var nemlig på fra starten i kampen og Vigør ble løpende mye mellom og hadde lite kontakt med ballen. En som bidro sterkt til dette var Stian Debess.

Debess har i løpet av sesongen fått mye spilletid i 4. divisjon, selv om har fortsatt er junior. Han leverte igjen en flott prestasjon og styrte midtbanen sammen med Thompson Ekpe.

De gamle er fortsatt best

Det var derimot to skikkelige ringrever som måtte til for å få ballen i nettet bak Vigør-keeperen. Roger Risholt stilte inn siktet, svingte ballen inn og traff (selvfølgelig) perfekt på hodet til Petar Rnkovic som stanget inn 1-0.

Arendal fortsatte å trykke på fremover og 2-0 målet fikk man meget godt hjelp med. Det var nemlig en Vigør-spiller som satte ballen i eget nett. Arendal kunne derfor gå til pause med 2-0.

Fullt trøkk etter pause

I pausen ble man enige om å forsette det gode spillet, men å gire opp ett ekstra hakk for virkelig kjøre over og punktere kampen. Disse beskjedene traff tydeligvis spillerne for andre omgang var bare noen sekunder gammel når Markus Håbestad satte inn 3-0.

Wilhelm Pepa ble ikke så lenge etterpå felt og fikk helt korrekt tildelt straffespark. Den satte han som alltid iskaldt til side for keeper til 4-0.

Stygg skade

Etter omtrent halvspilt andre omgang oppstod derimot situasjonen som denne kampen nok vil bli husket for. En Vigør-spiller ble liggende etter en duell med smerter i nakken og tok man derfor ingen sjanser.  Ambulansen ble tilkalt, noe som førte til et stopp i spillet på ca 17 minutter.

af-vigor
En Vigør spiller ble liggende etter en duell og ambulansen ble tilkalt

Spilleren ble fraktet til sykehuset der han har fått påvist hjernerystelse og han blir liggende over natta for observasjon og tester. Utover det ser det ut til at det heldigvis har gått bra og vi ønsker spilleren god bedring.

Kampen kom igang igjen, men ingen av lagene klarte å ta skikkelige tak i kampen. Vigør var derimot best etter den lange pausen. Og de fikk derfor ett fortjent trøstemål på slutten. Som som førte til at det hele endte 4-1.