Sikret seier i sluttminuttene

To mål i de siste ti minuttene - dermed var Arendal Fotballs juniorlag på vinnersporet igjen.

Etter å ha tapt 1-2 for Søgne i den første høstkampen sist tiorsdag, var det en revansjesugen gjeng som dro til Sukkevann og Randesund for å kjempe om høstens første trepoenger.

Det sto lenge målløst i kampen.

Men fem minutter før slutt fikk Arendal straffespark. Magnus Nørby Madsen var sikker fra straffemerket og sørget for 1-0-ledelse.

Det gikk to minutter til og samme mann var på plass og sørget for å punktere kampen med sin 2-0-scoring. Juniorlaget fikk dermed revansj som det skuffende tapet mot Søgne sist og er med i kampen om avdelingsseieren.

Laget: Mads Rønningen, Magnus Nørby Madsen, Sijam Nuri, William Selander, Victor Kaba, Filip Mang-Thang, Tor Kristian Rener-Hovland, Mathias Glöckner, Christian Lines, Thor Hott Johansen, Even Eie, Jonas Gylland, Markus Eilertsen, Michael Bothne Bleika, Marius Alfsen, Sander Bothne Bleika, Redon Pllana.