Se den seiersgleden! Anders Hella er høyt oppe, Philip Aukland kommer til, mens Wilhem Pepa gjør det han kan for å "begrave" målscorer Preben Skeie!

Sikret viktig poeng

Arendal 2 sikret ett viktig poeng mot å overleve i 4. divisjon etter en flott snuoperasjon.

Det er duket for en spennende avslutting på sesongen for Arendal 2 i en ekstremt jevn 4. divisjonsavdeling. Poenget som ble sikret kan derfor vise seg å bli ekstremt viktig med tre kamper igjen av sesongen.

- Det var utrolig viktig at vi ikke tapte denne kampen og dette poenget var viktig mot ny kontrakt i 4. divisjon, sier trener Kjell Inge Askeland etter kampen.

- Vi gjør en dårlig første omgang og gjør lite av det vi er enige om før kampen. Derimot svarer gutta på justeringene som gjøres i pausen og vi klarer å få med oss ett poeng, selv om vi helst skulle hatt alle tre, legger han til.

Slik var kampen

Kampen startet rotete og Arendal spilte på seg brudd, på brudd, på brudd og kun tilfeldigheter og godt forsvarspill, førte til at Randesund ikke tok ledelsen.

Etter 33 minutter fikk derimot Randesund sitt mål. En Randesund-spiller ble spilt gjennom og satte inn 0-1 til gjestene.

Arendal klarte aldri å komme seg helt inn i kampen og skapte aldri de store mulighetene i første omgang.

Justeringer i pausen

Det var en skuffet gjeng som gikk til pause med 0-1 i sekken og det var lite som hadde fungert, noe spillerne fikk klar beskjed om.

I tillegg til dette ble det også gjort noen justeringer og laget gikk ut til andre omgang med stor tro på at de skulle klare å snu kampen.

Det var derfor ett slag i trynet når Randesund etter 52 minutter gikk opp i en 0-2 ledelse etter et flott gjennomspill.

Arendal-spillerne gav seg derimot ikke og spillet tok seg opp. Det førte til at man fikk uttelling når Markus Håbestad reduserte til 1-2 i det 61. minutt med ett godt plassert skudd fra ca 11 meter.

Arendal fortsatte å presse på og kun få minutter senere kom utligningen. Markus Håbestad driblet seg gjennom og sendte ballen videre til Anders Hella som satte ballen i mål til 2-2.

Begge lag presset på for å få det avgjørende målet, men ingen av lagene klarte å få ballen i mål, selv om begge lag hadde sine muligheter.

Det ble derfor poengdeling i flomlyset på Norac.

Arendal 2 - Randesund 2-2 (0-1)

• Mål: 0-1 (33. min), 0-2 (52. min), 1-2 (61. min Markus Håbestad), 2-2 (68. min Anders Hella)