Kim Kvaalen.

Skuffende avslutting på sesongen

Selv om ønsket var å avslutte med stil og det lenge så lyst ut, måtte Arendal 2 til slutt se seg slått av et Lyngdal-lag som hadde alt å spille for.

Det var klart for en spennende avslutting på 4. divisjon når Arendal 2 tok turen til Lyngdal for spille den siste serierunden. Lyngdal jaget nemlig opprykk og med kun ett poeng bak Mandalskameratene hadde de alt å spille for. 

Arendal på sin side hadde sikret ny kontrakt og var fornøyde med det. Likevel var alle i klare på at de ønsket å avslutte sesongen skikkelig.

Arendal med full kontroll

Arendal startet første omgang best og styrte store deler av omgangen. Det virket rett og slett ikke som om Lyngdal ønsket å rykke opp. 

Arendal vant alt av dueller og spilte til tider imponerende bra i det forferdelige været. Ikke bare regnet det, men en iskald vind gjorde det hele til en iskald affære i høstmørket. 

Uttelling for det gode spille fikk Arendal også, for på en corner der ballen ble dårlig klarert hamret Thompson Ekpe ballen utagbart inn til 0-1, ett resultat som også holdt seg til pause. 

Magiske minutter

I garderoben var man klare på at man måtte fortsette det gode spillet, men samtidig opp ett hakk spillemessig. Ballen måtte rett og slett gå litt fortere. 

Lyngdal var derimot de som startet andre omgang best og Arendal klarte ikke å fortsette de gode prestasjonene. Det virket rett og slett som om det i løpet av pausen hadde gått opp for Lyngdal at om de i det hele tatt skulle ha noen mulighet for å rykke opp så måtte de vinne.

For i løpet av noen få minutter snudde de kampen. Først 1-1 på en retur fra et frispark, før 2-1 kom like etterpå. 

Prøvde å kjempe seg tilbake

Lyngdal fortsatte å styre kampen og Arendal sleit med å få noen rytme i spillet. Likevel klarte man til tider å skape noen sjanser, noe Simen Kulland Solfjeld kan ta litt ære for. Han hadde nemlig ett meget godt innhopp på høyre kant. 

Dessverre var det Lyngdal som klarte å skape de aller største mulighetene og kriget tilslutt inn 3-1 til stor jubel fra hjemmepublikumet.  

Årets siste kamp for Arendal 2 endte derfor med tap, men det betyr ikke at spillerne kan ta fri helt enda. For både A-laget og juniorene har noen kamper igjen før sesongen er over. 

Arendals tropp:

  • Mikkel Vandal Hasling, Anders Omvik Hella, Jens Kristian Skogmo

  • Marcus Christopher Opaas Kaasa, Victor Kayembe Kaba, Thompson Unachi Ekpe

  • Kim Kvaalen, Hakeem Anthony Wilkinson, Magnus Fosse

  • Wilhelm Pepa, Markus Jørgensen Håbestad, Marius Løvdal

  • Jonas Gylland, Jonathan Wa Lomboto Lomboto og Simen Kulland Solfjeld

Annonse fra Obos-ligaen: