Slik blir tribunene på Myra

Slik blir den midlertidige stadionløsningen på Myra. De nye tribunene skal være på plass før treningskampen mot Jerv 25. mars.

Bildet du ser øverst på denne siden er en illustrasjon som viser hvordan den midlertidige tribuneløsningen på Myra (Arendal idrettspark) kommer til å bli seende ut. Disse tribunene vil etter vårsesongen bli flyttet til nye Norac stadion (Bjønnes) og plasseres på begge kortsidene av banen.

SKAFF DEG DE BESTE PLASSENE - KJØP SESONGKORT NÅ!

GENERALPRØVE
- Vi har tatt mål av oss til å ha det meste montert og klart til prøvekjøring på Myra før treningskampen mot Jerv rett før seriestart. Dermed får vi en generalprøve, slik at vi kan justere eventuelle detaljer før første hjemmekamp 9. april, sier anlegg- og arrangementsansvarlig Per Carsten Michelsen.

"Bjønnes kommer til å bli et anleggsområde fra midten av februar"

— Per Carsten Michelsen

Han melder om god fremdrift i anleggsprosjektene i klubben. - Vi har nå levert de første bestillingene på de forskjellige elementene som vi må ha på plass. Dette gjelder blant annet tribuner, modulbygg til media og dommere, gjerder, lydanlegg og videoovervåking som er tilpasset behovet vi har på Myra. Mange av disse bestillingene vil så bli oppgradert utover våren så det passer inn til behovene på Norac stadion, sier Per Carsten Michelsen.

åndalsnesavis.jpg

Arendal Fotball har valgt Norgestribunen som leverandør av tribuneløsninger, noe som har vakt oppmerksomhet i lokalpressen på Nord-Møre.

Han ser for seg noen travle sommeruker når de midlertidige installasjonene skal flyttes fra Myra til Norac stadion. - Men alt er i rute, og de investeringene klubben selv må gjøre ser ut til å lande på 8-9 millioner kroner, slik vi tidligere har antatt, sier Michelsen.

ANLEGGSSTART I FEBRUAR
Parallelt med utbyggingen av Norac stadion, vil Arendal kommune også gå igang med oppgradering av vann- og avløpsanleggene som ligger i bakken under dagens bane. Dette er ikke relatert til selve stadionutbyggingen, men gjøres nå av praktiske grunner.

- Dette betyr i praksis at Bjønnes kommer til å bli et anleggsområde fra midten av februar. Da påbegynnes gravearbeidene i tilknytning til kommunens vann- og avløpsprosjekter. Dette arbeidet kommer til å skje i veien inn mot eksisterende klubbhus, og bort mot heimevernshuset, forklarer Per Carsten Michelsen.

Anbudet på arbeidet som skal gjøres med selve stadionanlegget blir sannsynligvis lagt ut i begynnelsen av februar. Det betyr trolig at det fysiske arbeidet kan komme igang rundt midten av mars. Arbeidet skal etter planen være ferdig rundt 10. juli. 

Annonse: