Sijam Nuri i aksjon for juniorlaget mot Vindbjart.

Slik gikk det med G19 og Arendal 2

Både Arendal 2 og G19-laget har vært i aksjon denne uken.

Mandag kveld spilte Arendal 2 mot Flekkefjord på Uenes i Flekkefjord, en kamp som endte med 3-4-tap for Arendal 2.

Tre mål til Flekkefjord i løpet av den første halvtimen sørget for at Arendal 2 fikk en tung start på oppgjøret.

Preben Skeie sørget for at det var en viss kontakt med sin 1-3-scoring før pause.

Men i stedet for å komme enda nærmere og ta initiativet i kampen, kom en straffescoring til vertene etter en drøy time, som gjorde det enda tøffere for Arendal 2.

Anders Bjørge sørget for at det var en viss spenning mot slutten, men det holdt ikke til poeng. På overtid fikk Vital Kaba til alt overmål sitt andre gule kort og ble utvist.

G19-laget møtte Våg borte og spilte 3-3 på Karuss.

Et selvmål tidlig gjorde at Arendal kom bak, men mål fra Redon Pllana og Jonas Gylland bidro til at Arendal var i føringen før det var gått 20 minutter av kampen. Like før pause utlignet hjemmelaget.

Marius Alfsen sørget for 3-2 til Arendal etter en drøy time, men bare fem minutter senere sørget en av hjemmelagets spillere for at det ble 3-3, et resultat som sto kampen ut.