Petter Aaland (AMFI Arendal), Bård Sterk-Hansen (Arendal Fotball) og Ståle Sørbøe har funnet tonen.

Spennende samarbeid med AMFI Arendal

AMFI Arendal blir med på opprykket! Kjøpesenteret i sentrum er enige om en samarbeidsavtale med Arendal Fotball som skal styrke både kjøpesenteret og klubben kan få stor glede av.

Daglig leder Bård Sterk-Hansen er glad for å ha fått både AMFI Arendal og eierskapet bak senteret gjennom selskapet Sørco på laget. Begge er nye partnere for Arendal Fotball - og samarbeidsavtalen åpner for helt nye muligheter, både til å synliggjøre klubben og til å skape attraktive aktiviteter der mange folk likevel er samlet.

Imponert

- Vi er imponert over jobben klubben har gjort de siste årene, og derfor er det også veldig hyggelig for oss å kunne være med på å støtte opp om den videre satsingen, sier utviklingsdirektør Petter Aaland i Sørco som eier AMFI Arena. Ssammen med daglig leder Ståle Sørbøe er han veldig fornøyd med samarbeidsavtalen som nylig ble signert. 

"Vi er glade for at det skjer spennende ting i Arendal"

— Petter Aaland, utviklingsdirektør i Sørco

- Vi er en viktig aktør i det lokale næringslivet, og vi er glade for at det skjer spennende ting i Arendal. Derfor er det moro for oss å kunne støtte opp om slike initiativ i lokalsamfunnet. Det er dessuten alltid moro med sport og idrett, spesielt når det går så bra som det har gjort med Arendal Fotball den siste perioden, sier Petter Aaland.

Aktiviteter

AMFI Arendal ønsker også å skape spennende fellesaktiviteter med Arendal Fotball - fordi de mener dette vil styrke både klubben og butikkene i kjøpesenteret.

- Vi har snakket om flere ulike aktiviteter der klubben kan bruke kjøpesenteret for å treffe folk flest, og kanskje også selge sesongkort og andre produkter samtidig. Vi har ikke spikret alle detaljer ennå, men vi er sikre på at vi vil kunne finne på mye morsomt sammen, sier Petter Aaland i AMFI Arendal.

AMFI ARENDAL

  • AMFI Arendal er kjøpesenteret midt i Arendal sentrum med over 70 spennende butikker.

  • AMFI Arendal er lett tilgjengelig også for dem som kommer med bil. Senteret ligger i direkte tilknytning til P-hus vest med 800 plasser inne i fjellet.

  • AMFI Arendal er åpent alle hverdager 0900-2000, lørdager 0900-1800.

  • Meny, Vinmonopolet, Narvesen og Fresh Fitness har avvikende åpningstider.

Annonse: