Knut Tørum, Arve Seland og Terje Henriksen (med ryggen til) kan se frem mot en svært tøff periode der kampene kommer tett.

Stadig flere friske bein

Det kan gå mot comeback for flere av spillerne som har vært lenge ute med skade allerede i lørdagens kamp mot Levanger.

Den lange skadelisten har vært en utfordring, både i treningshverdagen og når det gjelder sammensetningen av en robust kamptropp med god dekning i alle posisjoner, men nå begynner Knut Tørum & co å se lysere på situasjonen. 

Betryggende

- Vi håper at både Viktor (Lövgren), Marius (Andersen), Anders (Hella) og Fabian (Ness) kan være aktuelle for troppen lørdag. Det vil gi oss større valgmuligheter, og det er også betryggende med tanke på at vi nå står foran et veldig tett kampprogram, sier Knut Tørum.

Han er innstilt på at han fortsatt må klare seg uten Steinar Berås, Rasmus Lynge Christensen og Aleksandar Corovic.

- Aleksandar nærmer seg veldig. Rasmus har også begynt å trene med ball, men er ikke i full trening foreløpig. Her jobber vi fortsatt med tanke på at han kan være tilbake ved månedsskiftet mai/juni. Steinar trener alternativt foreløpig og må være tålmodig slik at han blir fullt restituert før han starter opp igjen, forklarer treneren. 

"Kick and run"

Lørdag er det altså Levanger som kommer på besøk til Arendal - et lag som har like mange poeng som Arendal til nå. - Det blir en helt annerledes kamp enn oppgjøret mot Jerv. Levanger er et lag som spiller i 4-4-2 og som er flinke til å tette rom, samtidig som det er mer "kick and run" enn det vi ser av for eksempel Jerv. Vi har en plan for hvordan vi skal møte dette, og vi ser jo også muligheter for å kunne utnytte våre kvaliteter mot et slikt lag. Men Levanger er vanskelige å spille mot og de slipper inn lite mål, konstaterer Knut Tørum som har studert Levanger både på video og "live" da klubben møtte Jerv på Levermyr tidligere i sesongen. 

Kampprogram

Resten av mai blir en meget travel tid for Arendals A-lag:

13. mai: Levanger (H)
16. mai: Kongsvinger (B)
21. mai: Elverum (H)
25. mai: 2. runde NM - Notodden (H)
28. mai: Fredrikstad (B)

- Vi kommer helt sikker til å trenge så mange friske bein som overhodet mulig, men det er også moro når kampene kommer så tett, sier Knut Tørum.

Annonse fra Obos-ligaen: