Start vil hevne seg - mot Arendal!

Start sliter tungt i Eliteserien. - Arendal skal få unngjelde i cupen, sier Start-kaptein Simon Larsen etter at de skuffet hjemmepublikum søndag og tapte 0-1 mot Haugesund.

Det har vært store forventinger til Start denne sesongen, etter at nye investorer har pumpet store penger inn i klubben. I år budsjetterer klubben med et driftsunderskudd på 30 millioner kroner. Det betyr altså at det budsjetterte underskuddet i Start er dobbelt så stort som hele årsbudsjettet til Arendal... I år opererer Start med et budsjett på 87 millioner kroner, selv om klubben tror inntektene vil stoppe på 57 millioner kroner. Men i de 57 millionene er det lagt til grunn at det i gjennomsnitt skal være 5300 tilskuere på hver eneste hjemmekamp på Sparebanken Sør Arena. Søndag var det 4169 solgte billetter til Haugesund-kampen...

Det endte altså med 0-1 mot Haugesund - og Start ligger dermed helt sist i Eliteserien med tre poeng. Etter søndagens kamp var det mange som hadde det tungt i Start-garderoben.

- Det er tungt. Fryktelig tungt, erkjente Start-kaptein Simon Larsen overfor Fædrelandsvennen rett etter kampen. - Vi har hatt mye uflaks, men er heller ikke dyktige nok. Vi gjorde mye riktig, og jeg er stolt av guttene. Derfor må vi bygge videre på dette, og Arendal skal få unngjelde i cupen på onsdag, fastslo han.

2. runde-kampen i cupen spilles altså på Norac stadion onsdag 2. mai kl 1800. Alt ligger til rette for en spennende og morsom fotballkamp - der Start er klare favoritter. Arendal har møtt Start fire ganger, uten seier så langt. I 2011 tapte Arendal 2-5 på gamle Bjønnes mens klubben spilte i 3. divisjon. Begge oppgjørene i OBOS-ligaen i fjor endte også med Start-seire og i vinter vant Start 5-0 i en treningskamp i Sørlandshallen.

Men: cup er cup!

Du kan slippe kø og kjøpe billett her og nå!

Annonse fra Obos-ligaen: