Jonathan Lomboto

Sterkt comeback av juniorene

Arendal Fotballs gode juniorlag fortsetter i samme stil som de har gjort i de siste kampene.

Tirsdag kveld var det Våg som kom på besøk til Norac for å møte Arendal-juniorene, som sto med strake seire foran møtet med kristiansanderne.

Ny seier skulle det bli, den sjuende på rad i serien, og åttende om vi regner med cupseieren over Pors.

Det endte 5-2 til Arendal Fotball, etter å ha ligget under 1-2 til pause.

Alt var oppskriftsmessig da Jonathan Lomboto satte inn 1-0 etter drøyt halvspilt første omgang. Men Våg kom tilbake og med to scoringer før pause, det siste på overtid, sørget det for at Arendal Fotball hadde noe å ta tak i etter pause.

Og tak, det tok guttene.

Omgangen var fem minutter gammel da Anders Bjørge satte inn 2-2. Timen var spilt da Jonas Gylland sørget for 3-2-ledelse.

Kampen sto og vippet frem til det gjensto tre minutter. Da var Markus Graue frempå og satte inn 4-2. Anders Bjørge fastsatte sluttresultatet til 5-2 med sin andre scoring for kvelden.

Arendal leder G19-serien (1.divisjon) i Agder. Laget er to poeng foran Fløy, men Fløy har en kamp mindre spilt.