Ylldren Ibrahimaj spilte sin 150. kamp i Arendal-drakten, men fikk dessverre ikke uttelling i form av mål og poeng.

Stolt av innsatsen, skuffet over resultatet

Det var årets viktigste kamp. Men det holdt ikke. Start vant 2-0 på Norac stadion, men trener Mattias Andersson var likevel stolt over forsøket laget hans gjorde.

- Start er i øyeblikket et Eliteserie-lag og i store perioder av kampen lykkes vi med å spille gjennom dem. Vi spiller ikke over dem, men vi tør å spille vårt eget spill og vi får til mye av det vi forsøker på. Dessverre får vi ikke betalt i form av mål, oppsummerer Mattias Andersson.

Et godt fotballag

Han innrømmer at det er litt rart å ha tapt 0-2 i en svært viktig hjemmekamp og likevel ikke være mer skuffet enn han er. - Det handler om den innsatsen guttene legger ned. Prestasjonen de leverer er jeg stolt over. Jeg føler vi igjen viser at vi er et godt fotballag, sier Arendal-treneren som erkjenner at det nå er mange resultater som må gå Arendals vei frem mot sesongavslutningen mot Ranheim på Norac stadion for at det skal være mulig å overleve i divisjonen.

- Vi har sagt at vi må vinne to av de tre siste. Tapet mot Start betyr at vi må vinne de to neste, samtidig som resultatene for lagene vi kjemper mot går vår vei. Det kan fortsatt være mulig, sier Mattias Andersson.

Avgjort på fem minutter

Lørdagens lokaloppgjør mot Start ble i praksis avgjort i løpet av fem minutter i 1. omgang. Først kontret Start inn 0-1 etter at en Arendal-corner ble klarert. Og det var Steffen Skålevik - den innlånte Brann-spilleren som har vært en sensasjon i Start-drakten denne høsten - som satte inn scoringen alene med Marco Priis-Jørgensen. Etter 24 minutter, bare fire minutter etter at Start tok ledelsen, la unge Tobias Christensen et perfekt slått frispark inn i boksen. Foran mål var igjen Steffen Skålevik på rett plass og gjorde absolutt alt riktig da han headet inn 0-2.

Det var en fortjent Start-ledelse til pause, men Arendal var langt mer med i kampen etter hvilen. Nærmest scoring var Fabian Ness som headet et innlegg bortimot perfekt mot mål, men Håkon Opdal leverte en av sesongens aller beste redninger da han lyktes med å slå ballen til corner.

Arendal møter Ull/Kisa borte neste søndag, før OBOS-ligaen avsluttes 5. november hjemme mot Ranheim.