Preben Skeie

Storseier for andrelaget

Arendal 2 slo til med en sterk seier over opprykksjagende Flekkefjord.

Arendal 2 vant hele 5-1 over Flekkefjord mandag kveld. Det sto 2-0 ved pause.

Flekkefjord ga Arendal 2 hjelp gjennom å score et selvmål midtveis i første omgang, før Stian Michalsen ordnet 2-0 med knappe ti minutter igjen av omgangen.

I andre omgang reduserte først Flekkefjord etter et kvarter, og gjestene var på vei tilbake i kampen. Men med drøyt 20 minutter igjen å spille, fikset Preben Skeie 3-1.

I kampens siste ti minutter sørget først Anders Bjørge for at det ble 4-1, før Skeie knappe fem minutter før full tid ordnet 5-1 med sitt andre for kvelden.

Arendal 2 er nummer ti på tabellen, men har bare to poeng ned til nedrykk.

Laget: Øyvind Knutsen, Roger Risholt, Sune Kiilerich, Sander Emanuelsen, Jonas Gylland, Jakob Rasmussen, Preben Skeie, Anders Hylen Pedersen, Stian Michalsen, Markus Håbestad, Even Larsen. Innbyttere: Sijam Nuri, Anders Bjørge, Michael Bothne Bleika, Marius Alfsen.