Rasmus Lynge Christensen og resten av A-stallen hyllet Ann-Kristin Johansen da hun lørdag takket for seg i Arendal Fotball.

Takket for seg - og ble hyllet

Ann-Kristin Johansen ble hyllet av både spillere og trenere da hun lørdag formiddag takket for seg etter en fantastisk innsats for Arendal Fotball gjennom flere år.

For Ann-Kristin Johansen og hennes to sønner, Jonas og Youcef, har Arendal Fotball vært et familieprosjekt som de samme har hatt veldig mye glede av. De har hatt sentrale funksjoner i støtteapparatet rundt klubbens A-lag og lagt ned til sammen tusenvis av timer for klubben. De har gjort mye av det arbeidet som kan være usynlig for mange, men som for alle som er på innsiden av klubben, ikke bare er synlig, men også avgjørende i hverdagen.

Nye muligheter

Nå dukket det opp noen nye muligheter for begge sønnene - og dermed har familie-trioen med tungt hjerte bestemt seg for at tiden er inne for å overlate de mange gjøremålene til andre ildsjeler.

- Jeg har lært veldig mye i løpet av de årene jeg har vært i Arendal Fotball. For meg er alle, både spillerne og trenerne, vinnere - også når det går tungt på banen, sa hun da hun takket for seg.

Blant gjøremålene hun har hatt daglig ansvar for er blant annet å sørge for mat etter alle treningsøktene for A-stallen, i tillegg til at hun også har hatt ansvaret for vasking av treningstøy og drakter. 

Lørdag formiddag var det altså siste gang - i denne omgang - at hun sørget for den aller beste serveringen for troppen etter at de var ferdig med siste treningsøkt for søndagens hjemmekamp mot Kongsvinger.

Annkristin-1
Her er det Jostein Aaland som får sin personlige hilsen fra Ann-Kristin.

Personlig hilsen

Med seg på veien fikk hver eneste en tilknyttet A-stallen en personlig skrevet hilsen der Ann-Kristin fortalte hva hver enkelt har betydd. Sånn sett var det helt typisk henne å sette punktum ved å passe på alle detaljer - og sørge for at absolutt alle blir sett.

Arendal Fotball takker både Youcef, Jonas og Ann-Kristin Johansen for en fantastisk innsats for klubben gjennom svært mange år. De kommer til å bli savnet - og alle tre vet de er hjertelig velkomne tilbake når det måtte passe slik for dem i forhold til øvrige planer og aktiviteter!

Annonse fra Obos-ligaen: