Fabian Ness diskuterer med dommeren i treningskampen mot Jerv.

Tester formen mot Jerv

Steinar Pedersen varsler at han vil teste ut spillere i nye posisjoner og roller når Arendal møter Jerv til treningskamp kl 1200 på Myra fredag.

Treningskampen er flyttet tre timer frem i forhold til opprinnelig planlagt - og dermed er det kanskje vanskelig for mange å få med seg lokaloppgjøret. Trøsten kan være at de to lagene møtes i ny treningskampen nærmere sesongstart...

- Vi ser frem til å få testet oss mot et lag som er høyere oppe i divisjonssystemet enn oss. Vi stiller med en kamptropp på 19 spillere, og planen er at alle skal få prøvd seg, sier Steinar Pedersen.

Ferske fjes

Det betyr at både Leopold Wahlstedt og nysignerte Reiss Greenidge får sine første kamper som Arendal-spillere i fredagens oppgjør. Leopold måtte stå over treningskampen mot Fløy forrige helg på grunn av en liten skade, mens Reiss ankom Arendal først mandag. Men han har trent med laget hele uken og den høyreiste engelskmannen blir altså å se på banen i løpet av kampen.

- Reiss har kjørt et tilpasset opplegg denne uken som tar hensyn til hvor han er i formoppbyggingen. Resten av troppen er fortsatt inne i en hard oppkjøringsperiode, så da er det moro å få spilt kamper også, sier Steinar Pedersen.

Foreløpig må han klare seg uten Avni Pepa, Dejan Corovic og Stian Debess - men resten av troppen er altså meldt kampklar. 

- Vi trener mye og godt for tiden. Spillerne kjenner nok på belastningen, men vi tar også hensyn til dette under kampen. Derfor vil vi rullere på laget og også benytte anledningen til å teste ut spillerne i nye posisjoner, sier Steinar Pedersen.

Nye spillere

Sander Emanuelsen, som også spilte treningskampen mot Fløy, vil være med som prøvespiller mot Jerv, men ellers er det ingenting nytt å melde når det gjelder spillerlogistikk.

- Jeg er veldig fornøyd med de spillerne vi har på plass nå, men vi ser på mulighetene for å gjøre noen smarte grep som forhåpentlig kan gi oss enda større slagkraft. Dette vurderes fortløpende og vi ser på ulike alternativer, sier Steinar Pedersen.

For alle som ikke har anledning til å få med seg fredagens treningskamp mot Jerv, så er det en trøst at neste treningskamp spilles allerede førstkommende onsdag. Da er det Vindbjart som kommer på besøk til Myra.

Troppen mot Jerv:

Øyvind Knutsen, Leopold Wahlsted, Jens Kristian Skogmo, Reiss Greenidge, Ilir Kukleci, Ulrik Berglann, Rasmus Lynge Christensen, Jakob Rasmussen, Preben Skeie, Sune Kiilerich, Julio Espinoza, Kim Kvaalen, Markus Håbestad, Fabian Ness, Vital Kaba, Stian Rokås Michalsen, Conrad Wallem og Sander Emanuelsen (prøvespiller).

Annonse fra Obos-ligaen: