Thomas Seland har tatt over ansvaret som oppmann og materialforvalter for A-stallen i Arendal Fotball.

Thomas tar tak!

Thomas Seland har fått en nøkkelrolle i sesonginnspurten for Arendal Fotball. Nå er det han som passer på at drakter, utstyr, reiser og alt det praktiske rundt A-stallen til enhver tid er på plass!

- Det er lange dager, men likevel en helt fantastisk jobb for meg. Dette er min hobby, og nå får jeg også betalt for å drive med det som interesserer meg mest, sier Thomas Seland.

Han har overtatt ansvaret for koordinator, lagleder og materialforvalter for A-stallen. Det betyr at det er han som må sørge for at spillerne har alt de trenger av utstyr og treningstøy - og at det ligger klappet og klart for dem. Både før trening og før kamp.

- Jeg bruker ofte 10-14 timer på jobben hver dag det er trening. Først er det forberedelser før økta, sjekke at vi har det vi trenger av utstyr og eventuelt bestille ting som mangler. Så er det fremmøte i god tid før trening og passe på at alt er på plass. Treningstøyet skal pakkes og legges klart for hver enkelt spiller, samtidig som jeg også må ordne småting for hver enkelt dersom det er noe de mangler eller noe spesielt de trenger. Etter treningsøkta samles alt treningstøyet sammen og så skal det vaskes og tørkes. Det tar jo sin tid, selv om vi har fått en rask og god vaskemaskin etter at vi flyttet til Norac stadion, og det meste av tøyet kan også tørkes i tørketrommel. Men det går ofte to-tre timer etter treningen for å bli ferdig med det som skal gjøres, sier Thomas Seland.

Han ser likevel ingen grunn til å klage. Han trives i fotballmiljøet og er glad for å ha fått muligheten til å bruke all tid på å jobbe i teamet rundt Mattias Andersson.

Selv er han født inn i fotballfamilien. Pappa Arve Seland gjorde suksess både i Norge og utlandet og fikk også landskamper for Norge. Thomas har arvet fotballinteressen, men selv har han primært vært keeper, selv om han i dag har lagt både sko og hansker på hylla.

- Jeg har tatt trenerkurs og har også vært keepertrener, blant annet for kretslagene i Agder fotballkrets, forteller han.

Inntil han overtok ansvaret som "altmuligmann" rundt A-stallen jobbet han sammen med sin far i trenerteamet rundt juniorlaget i Arendal Fotball. - Det var moro, men dessverre lar det seg ikke kombinere med jobben jeg nå har fått. Juniorlaget trener samtidig med A-stallen, så jeg må prioritere å bidra på treningsfeltet sammen med resten av støtteapparatet, siden det er hovedansvaret mitt nå, sier Thomas Seland.

Annonse: