Aleksandar Corovic.

Tilbake mot gamle lagkamerater

Aleksandar Corovic er tilbake i kamptroppen når Arendal møter Notodden i cupen torsdag. For ham blir det også et møte med gamle lagkamerater.

Aleksandar Corovic kom til Arendal fra Notodden sommeren 2015 og kjenner fortsatt mange av spillerne i sin tidligere klubb.

- De spiller i 2. divisjon, men har svært mange gode spillere med erfaring fra høyere nivå. Det blir helt sikkert en tøff kamp, sier Aleksandar Corovic som er glad for å være tilbake og aktuell for kamp igjen.

Skadefri

- Jeg skulle kanskje ideelt sett hatt 90 minutter i beina på en 2. lagskamp først, men jeg fikk en fin gjennomkjøring i forrige uke da jeg spilte en halvtime mot Jerv 2 (tap 1-3). Jeg merker ingenting til skaden, men har kanskje litt igjen til toppformen og matchvekta, innrømmer han etter syv uker på sidelinjen.

"Jeg merker ingenting til skaden, men har kanskje litt igjen til toppformen og matchvekta"

— Aleksandar Corovic

Han fikk en lei kneskade på La Manga som ifølge prognosene ville ta 6-8 uker å bli ferdig med. - Nå har det gått syv uker, så det er vel omtrent som en kunne forvente, selv om jeg naturligvis hadde håpet å være tilbake tidligere, sier Aleksandar Corovic.

Med ham tilbake i kamptroppen, så betyr det at det nå "bare" er Steinar Berås og Rasmus Lynge Christensen som fortsatt er et lite stykke unna å være kampklare. Samtidig velger trenerteamet å la noen spillere få hvile i cup-oppgjøret, ettersom kampprogrammet er veldig tett nå. Cupen er også en fin anledning for å vise seg frem for dem som er aller nærmest å utfordre til en plass i startelleveren, så dermed kan man trolig forvente flere endringer sammenlignet med laget som spilte mot Elverum søndag.

Troppen

Dette er troppen Knut Tørum har tatt ut:

Keepere: Anders Gundersen og Jostein Aaland

Forsvar: Dejan Corovic, Sune Kiilerich, Marius Andersen, Viktor Lövgren, Anders Hella

Midtbane/angrep: Tasso Dwe, Lars Kilen, Aleksandar Corovic, Tobias Olsvik, Ole Marius Håbestad, Ylldren Ibrahimaj, Jakob Rasmussen, Wilhem Pepa, Adi Markovic, Adnan Mohammad, 

Annonse: