- Toppkamp mellom to formlag

Steinar Pedersen innrømmer at han venter en tøff bortekamp mot Egersund lørdag. - Men det er en kamp vi har veldig lyst til å vinne, sier han.

Egersund er sammen med Arendal ett av de store formlagene i avdelingen. Forrige serierunde måtte de riktignok nøye seg med ett poeng - men det var i en knalltøff bortekamp mot serieleder Hødd. Sist gang Egersund tapte var for øvrig mot VIF 2 - laget som Arendal spilte uavgjort mot mandag denne uken. 

God plan

- Guttene er gira på å ta alle tre poengene, og vi har lagt en kampplan som vi tror på, sier Steinar Pedersen som har god oversikt over hva Egersund har å by på. Likevel mener han det viktigste er å utvikle eget spill. - Vi har forberedt oss godt, og vi har en nærmest skadefri tropp å velge fra, konstaterer treneren.

Steinar Pedersen
Steinar Pedersen

Rasmus Lynge Christensen er fremdeles utilgjengelig etter beinbruddet i sommer, men ellers har altså Steinar Pedersen gode muligheter til å komponere et lag og en tropp som bør være svært slagkraftig. 

Selv om det ble tre baklengsmål mot VIF 2 sist, så er ikke Arendal-treneren spesielt bekymret over den defensive strukturen.

- Den var egentlig svært bra også mot VIF 2, men noen ganger må man bare erkjenne at også motstanderen kan gjøre bra ting som det er vanskelig å forsvare seg mot. To av målene var fantastiske langskudd. Så vi må heller lære av det som skjer i forkant av situasjonene som ender med mål imot, mener Pedersen.

Tett på tabellen

Egersund og Arendal har like mange poeng før denne serierunden. Avstanden opp til Skeid og Hødd er henholdsvis fem og seks poeng, mens lag som Bryne, KFUM og Kjelsås ligger hakk i hæl.

- Vi har veldig lyst til å vinne, samtidig som vi vet at Egersund er et godt lag som er på sitt beste akkurat nå. Det er dessuten en kamp som spilles på naturgress, så det skiller seg noe fra det vi er vant til, konstaterer Steinar Pedersen.

PS! De tidligere Arendal-spillerne Aleksandar Corovic og Marius Andersen spiller nå begge to for Egersund. 

Troppen mot Egersund

  • Keppere: Grzegorz Stanislaw Flasza og Mikkel Vandal Hasling

  • Utespillere: Adi Markovic, Philip Sandvik Aukland, Avni Pepa, Petar Rnkovic, Wilhem Pepa, Jakob Rasmussen, Preben Skeie, Sune Kiilerich, Pape Pate Diouf, Kim Kvaalen, Thompson Ekpe, Fabian Stensrud Ness, Stian Michalsen, Anders Hella, Conrad Wallem

Se bilder fra vår-kampen mot Egersund:

Annonse fra Obos-ligaen: