En stor dugnadsgjeng fra Grane Fotball var i aksjon gjennom hele helgen for å få montert de nye tribunene i Arendal Idrettspark på Myra.

Tribunene snart ferdige

Denne helgen startet arbeidet med montering av tribunene i Arendal Idrettspark. Dermed er man ett stort skritt nærmere å kunne spille Obosliga-fotball på banen!

- Det er gjort en fantastisk innsats av en stor dugnadsgjeng fra Grane Fotball, sier anleggs- og arrangementsansvarlig i Arendal Fotball, Per Carsten Michelsen.

Han har selv vært igang på Myra hele helgen for å bidra til at tribunene blir montert og klargjort. Målet er å ha alt klart før fredagens treningskamp mot Jerv.

Generalprøve

- Den kampen blir en viktig generalprøve, både for spillerne, det sportslige apparatet og for oss som skal ha ansvaret for arrangementsavviklingen, sier Michelsen som mener det meste er under kontroll.

- Dessverre kom det snøbyger søndag ettermiddag, så vi ble ikke helt ferdige med å montere alle setene. Men dette får vi på plass de kommende dagene, sier han.

Det skal være rundt 1200 sitteplasser på Myra, inkludert en egen seksjon for bortesupportere. I tillegg har det i løpet av helgen også blitt montert kameratårn og kommentatorbokser, slik at både radio- og TV-reportere skal ha best mulige arbeidsforhold. En egen container som inneholder komplett dommergarderobe er også på plass. Det samme er de to boksene med innbytterbenker. Alt skal etterhvert flyttes ned til Norac stadion når denne er ferdig ombygd.

Som planlagt

- Anbudsprosessen på Norac stadion går som planlagt, og det har vært stor interesse for oppdraget. Vi er derfor spente på hvordan tilbudene kommer til å se ut, men det er et godt tegn at det er mange som har sendt signaler om at de gjerne vil være med på å realisere byggingen av dette prosjektet, sier Per Carsten MIchelsen.

Skaff deg ditt eget faste sete og vær garantert plass gjennom hele sesongen! KLIKK HER!

Se bildeserie fra Arendal Idrettspark, slik det ser ut etter helgens store dugnadsjobb!

 

Annonse: