Kristian Eriksen er klar for Arendal Fotball.

Valgte Arendal for å bli bedre

Målmaskinen Kristian Eriksen (20) er klar for Arendal Fotball. Frolendingen er stolt over å ha fått muligheten til å utvikle seg videre i et toppidrettsmiljø.

Kristian Eriksen har denne sesongen spilt for Express og der har han vært supereffektiv foran motstandernes mål. Hele 18 scoringer har han notert seg for i løpet av 13 kamper til nå i sesongen. Men nysigneringen er klar over at han nå skal forsøke seg på et nytt nivå der det sannsynligvis er vanskeligere å komme i gode scoringsposisjoner. 

Kristian Eriksen og Steinar Pedersen.
Steinar Pedersen ønsker Kristian Eriksen velkommen til Arendal Fotball.

- I høst er ambisjonen å få noen innhopp, slik at jeg får kjent på nivået. Men jeg har mye å jobbe med, først og fremst fysisk, sier Kristian Eriksen. 

Ambisjonen hans er å ta nivået gjennom hardt treningsarbeid og han er også forberedt på at den kommende vinteren blir viktig. - I 2020 håper jeg at jeg kan kjempe om en plass på laget, sier 20-åringen.

Han har trent fast med Arendal Fotball gjennom hele sommeren. Derfor har både trenerteamet rukket å gjøre seg godt kjent med Kristian - og Kristian har rukket å bli godt kjent med klubben.

- Det er en veldig fin spillergruppe og jeg har blitt tatt godt i mot. Men jeg merker jo også at nivået er høyere enn i Express. Alt går raskere og jeg må omstille meg for å bli vant med tempoet. I tillegg er selvfølgelig spillerne generelt bedre, sier han.

Se intervju med Kristian Eriksen her:

Arendal Fotball er takknemlige for at både Express og Froland har vært veldig konstruktive i forbindelse med denne overgangen. Begge klubbene har vært tydelige på at spillerens utvikling er det viktigste for dem.

Kristian Eriksen er den andre nysigneringen Arendal har fått inn i løpet av sommervinduet. Samtidig er det klart at tre spillere avslutter sine kontrakter i Arendal Fotball nå. Dette gjelder Stian Debess som har kommet inn på studier i Tønsberg, Sander Emanuelsen som ønsker mer spilletid på et høyere nivå og Even Larsen som selv har ønsket å gå til Express.

Arendal Fotball takker alle tre for innsatsen og ønsker dem lykke til videre!

Annonse fra Obos-ligaen: