Vant på middels dag

- Vi kan mye bedre enn dette, sier juniortrener Roger Risholt etter at laget hans vant 2-0 mot Lyngdal - ett av de andre topplagene i den lokale G19-serien.

Juniorlaget har ikke tapt en seriekamp siden mai måned - og torsdag kveld befestet de tabelltoppen i kretsserien for G19-lag.

Lyngdal fikk en lang hjemreise fra Norac stadion med 0-2 i bagasjen. Før kampen skilte det bare tre poeng mellom lagene på tabellen, mens gapet nå er økt til seks poeng i Arendals favør. Imidlertid halser både Fløy og Hisøy hakk i hæl på Arendal. Begge lagene har 31 poeng etter 15 spilte kamper, mens Arendal har 33 poeng.

Roger Risholt er fornøyd med seier og tre poeng mot ett av de bedre lagene i serien, men han mener samtidig at hans eget lag har mye å gå på.

- Selv om vi dominerer kampen fra start til slutt, så burde vi klart å avgjøre dette til vår fordel mye tidligere. Lyngdal har minimalt med muligheter, men kampen lever så lenge vi ikke setter inn 2-0, mener han.

Det var 15 år gamle Redon Pllana (hovedbildet) som ga Arendal ledelsen etter 23 minutter. Den tidligere Grane-spilleren er en unggutt med veldig spennende potensial og han viste mot Lyngdal at han har tatt nivået i G19-klassen der han møter spillere som er opptil fire år eldre enn ham. 

Arendal klarte likevel ikke å utnytte den spillemessige dominansen til å score flere mål og lagene gikk til pause med 1-0 til hjemmelaget.

Det skulle ta lang tid før mål nummer to kom. Det var først etter 78 minutter at Jonas Gylland punkterte kampen med 2-0-scoringen. 

- Jeg er helt sikker på at Lyngdal ville gått opp i limingen om vi hadde scoret mål nummer to tidligere i kampen, sier Roger Risholt som mener hans eget lag bare leverte en middels prestasjon. 

- Det er mange som har mer inne enn det de viser i denne kampen, men samtidig fremstår vi solide og det er veldig fortjent at vi vinner. Dette viser også at bunnivået vårt er mye høyere enn det vi har vist tidligere, sier Roger Risholt. 

Etter trenerens vurdering var det Redon Pllana som stod mest frem av Arendal-guttene denne kvelden. - Han gjør en veldig god kamp, og det er imponerende av en spiller som er født i 2003, fastslår Roger Risholt.

 

Annonse fra Obos-ligaen: