Mads Nørby Madsen mot Sune Kiilerich og Conrad Wallem på trening før kampen mot Kvik.

- Vi skal angripe med masse energi

Mads Nørby Madsen lover at det kommer til å være et entusiastisk hjemmelag som innleder høsten på Norac mot Kvik Halden søndag.

Kampen starter 18.00 og er den første i en spennende høstsesong, der Arendal Fotball har alt å spille for. Det har for øvrig også motstanderen fra Halden.

Mads Nørby Madsen – Arendal Fotballs venstreback – fremhever at dette er en kamp som laget må vinne.

- Dere skal få se et Arendal-lag som angriper med masse energi, som er god med ballen og som tørr å spille fotball. Dette er en viktig kamp for oss om vi skal være med i toppen. Disse kampene må vi vinne, sier dansen.

Sekspoengskamp

For å illustrere hvor viktig kampen er, så tar Madsen i bruk begrepet sekspoengskamp.

- Ja, den er viktig og ja, det er en sekspoengskamp for oss. Dette er en kamp vi må vinne om vi skal ha forhåpninger om å kjempe om opprykk eller kvalifisering, meddeler han.

- Er det litt spesielt å ha en så viktig kamp som innledning på høsten, eller hvordan er det for dere?

- Det er alltid spesielt med sekspoengskamper, men en må bare ta dem uansett når de kommer. Ja, en kan si at det er spesielt å starte høsten med en så viktig kamp. Vi har knapt råd å tape flere kamper. Med tålmodighet så skal vi nok klare å ta tre poeng mot Kvik, mener Mads Nørby Madsen.

Relasjoner

Selv om det ble tap mot Levanger i siste kampen før ferien, så tar Mads og de andre guttene med seg massevis av positivitet inn i høsten.

Relasjonene er kommet på plass og avslutningen på vårdelen av sesongen var sterk.

Madsen trekker frem at de i løpet av treningene den siste tiden har bygget videre på relasjonene som ble bygd opp, og vil bygge enda mer på det.

- Vi er et bedre lag enn Kvik og er gode når det gjelder å ha energi og innsats. Det skal vi ha på søndag, lover den danske venstrebacken.  

Annonse fra Obos-ligaen: