Blant tilskuerne er mange potensielle medlemmer i Arendal Fotball. Nå håper vi at flere vil melde seg inn i klubben og bli medlemmer.

Vil DU være med på å utvikle Arendal Fotball?

Nå kan du være med på trekke Arendal Fotball i den retningen du vil.

Hvorfor ikke bli medlem i en av de yngste klubbene i norsk toppfotball, og samtidig kan du være med på å dra klubben i den retningen akkurat du ønsker?

Du har nå muligheten til det, gjennom å bli medlem av Arendal Fotball. Et medlemskap koster 200 kroner per år.

Etter oppstarten i 2010, og de to første sesongene i seriespill i 2011 og 2012, så har Arendal Fotball tilhørt norsk toppfotball, som defineres som de tre øverste nivåene for menn.

- Vi ønsker selvsagt flere medlemmer som kan være med på å dra klubben videre, så om du har lyst til å bli medlem, så er tida for det kommet akkurat nå, sier daglig leder Bård Sterk-Hansen.

Premiering

Han lover dette til deg som betaler sitt nye medlemskap før 15. august. Da kommer du til å være med i trekningen av følgende velkomstpremier.

  • Sesongkort 2020
  • Sesongkort resten av 2019
  • Sesongkort VIP, resten av 2019
  • Signert Arendal-drakt
  • Arendaldrakt
  • Arendalprodukter

I tillegg vil medlemmene jevnlig motta nyhetsbrev fra klubben.

Sterk-Hansen forteller at klubben ønsker seg flere medlemmer. Som medlem kan en være med på å påvirke retningen til klubben.

- Som medlem har en stemmerett på årsmøter og dermed også påvirkningskraft. Vi ønsker flere stemmer inn i klubben. Nå er muligheten der, sier Bård Sterk-Hansen.

Slik gjør du:

Kontakt Bård Sterk-Hansen på e-post, baard@arendalfotball.no. Du vil så motta en faktura på e-posten din.

Du kan også betale med Vipps. Det gjøres til 107567 (Arendal Fotball). Du går på «kjøp og betal», billettkontor og så årsmedlemskap.

- Men når du betaler gjennom Vipps, så er det likevel veldig viktig at du kontakter meg på e-post, slik at jeg får e-postadressen din, opplyser Sterk-Hansen.  

Annonse fra Obos-ligaen: