Conrad Wallem på trening før møtet med FFK på hjemmebane.

- Visste det ville løsne

Conrad Wallem har revet seg i håret mange ganger denne sesongen etter å ha misset på sjanser, men nå har det løsnet.

Både mot Bryne og mot Byåsen har det blitt scoring på den allsidige midtbanespilleren og vingen. Tidligere sto han med en scoring i Arendal-drakten. Den kom mot Brattvåg høsten 2018. 

Wallem tilskriver den økte effektiviteten til sin nye rollen på venstrekanten, som gjør at han lettere kommer i posisjon til å score. 

- Det er en rolle jeg trives med. Jeg kan utfordre litt mer isolert en mot en og komme til posisjoner i boksen der jeg kan få uttelling. Jeg er mer en angriper nå enn en midtbanespiller som jeg har vært før, forklarer han. 

- Herlig

En skal merke seg at alle scoringene så langt i Arendal-drakt har kommet mot lag som starter på bokstaven B. 

Wallem har hatt mange sjanser denne sesongen, men det har vært mye stang ut for den lovende 19-åringen, som kom til klubben midt i forrige sesong fra Tønsberg. 

- Herlig at det løsner og at jeg nå har to mål på de to siste. Endelig har jeg fått uttelling. Jeg visste det ville løsne etter hvert. Jeg har fått mange sjanser og håper det skal fortsette, forklarer han. 

Nå er det Fredrikstad som står på motsatt halvdel. Kampen har gratis inngang for alle og det håper Wallem at mange benytter seg av. 

- Dette blir spennende. Jeg håper det kan komme mye folk. Vi er innstilt på å vise hva vi kan og har mye selvtillit fra 7-2-seieren over Byåsen. Det løsnet virkelig foran mål da. Jeg føler vi har spilt bra, men ikke fått uttelling, sier Wallem. 

Spiller uten press

Han mener det er viktig at Arendal fortsetter med det gode spillet fra de foregående kampene, og klarer å holde effektiviteten fra Byåsen-kampen. 
Wallem forteller at Arendal Fotball er forberedt på hva Fredrikstad kommer med og mener også at han og hans lagkamerater spiller kampen helt uten press. Fredrikstad har derimot et sterkt press på seg for å henge med Stjørdals/Blink i toppen. 

- Vi vet at sjansene kommer og da er det om å gjøre at vi er effektiv i begge ender. Vi har ikke noe press på oss, en situasjon vi har satt oss elv i. Det er Fredrikstad som har press og må ha poeng, muligens tre. Det skal de ikke få. Det er vi som skal styre her på Norac, slår han fast. 

Annonse: