17 år gamle Tasso Dwe har startet de to siste treningskampene for Arendal. Han er også med Frank Bredal og resten av troppen til Sandnes denne helgen.

Venter enda tøffere motstand

Kampen mot Mjøndalen forrige helg ga Arendal en pekepinn på hvor man står i forhold til de andre lagene i 1. divisjon. Lørdag kommer nok en tøff test.

- Vi er veldig spent på om vi har klart å tatt de stegene som må til. Vi hadde en ok opplevelse mot Mjøndalen. Vi får kanskje enda sterkere motstand nå, forteller assistenttrener Frank  Bredal før avreise til Sandnes.

Struktur viktig

Han sier videre at det ikke er det fysiske det står på når det kommer til å ta nivået.
- Vi var mer enn godt nok trent. Det er mer måten vi fremstår på som lag og det å gjøre de fotballmessige rette tingene. Struktur har mye å si.

Sandnes har spilt tre kamper hittil mot henholdsvis Egersund, Vidar og Bryne. Det har resultert i tre seire.
-  De virker å være et solid, jevnt og godt lag. De er veldig gode offensivt, men vi ser bare muligheter. Jeg tror vi kommer til å bite godt fra oss.

Reiser fredag

Laget og støtteapparat reiser allerede fredag ettermiddag til Rogaland. Der blir det en liten treningsøkt i kveld. Kampstart er lørdag 12.30, hvorpå laget returnerer til Arendal like etter kampslutt.

- Vi har tenkt å overnatte når vi skal spille seriekampen mot Sandnes Ulf og andre kamper med lang reisetid. Da er det gunstig å ha innarbeidet rutinen på dette på forhånd, avslutter Bredal.

Har du ikke mulighet til å dra en tidlig lørdagsmorgen til Sandnes, så fortvil ikke. Kampen vises i sin helhet på web-tv. Sendestart er 12:25, og streamen finner du på www.sandnesulf.no.

Troppen som reiser til Sandnes:

Keepere: Jostein Aaland og Anders Gundersen

Forsvar: Dejan Corovic, Sven-Fredrik Stray, Petar Rnkovic, Sune Kiilerich, Viktor Löfgren og Matias Fjelldal Olsen

Midtbane: Ylldren Ibrahimaj, Jakob Rasmussen, Tasso Dwe, Tobias Olsvik, Lars Kilen og Aleksandar Corovic

Angrep: Rasmus Lynge Christensen, Wilhem Pepa, Steinar Berås og Fabian Stensrud Ness

Følg oss på instagram på turen: arendalfotball

Annonse fra Obos-ligaen: