Anders Gundersen.

Anders tilbake i full trening!

Anders Gundersen er tilbake i full trening etter bruddet i hånden for seks uker siden. - Jeg er klar til kamp, sier han før høstsesongen starter mot Tromsdalen søndag.

Keeperen pådro seg brudd i hånden for andre gang i løpet av et halvt år på en trening i juni. Situasjonen var i utgangspunktet helt udramatisk, men likevel måtte det konstateres et brudd i hånden da skaden ble sjekket på legevakten. Dermed har Jostein Aaland steppet inn som keeper i de fire siste kampene, men Anders Gundersen er nå klar for å kjempe seg tilbake som førstevalget mellom stengene.

- Vi har ikke fått beskjed om hvem som skal stå til helgen, men jeg er klar dersom Mattias velger meg, sier Anders Gundersen.

Frustrerende uker

Han er veldig glad for å være tilbake i full aktivitet igjen. De siste seks ukene har vært frustrerende å følge fra sidelinjen, selv om han har holdt seg i god fysisk form gjennom alternativ trening i skadeperioden.

Denne uken har han trent for fullt, og han er imponert ov eer det han opplever på treningsfeltet i disse dagene. - Det er et helt annet trykk på treningene nå enn før jeg ble skadet. Vi har fått ny energi i gruppen, intensiteten er høyere og det er større konkurranse om alle plassene på laget. De nye spillerne som har kommet inn bidrar naturligvis til det, sier Anders Gundersen.

Péter Wiik-Kovács og Avni Pepa er allerede formelt spilleklare, og det er ventet at alle formaliteter vil være i orden også for Vlatko Lazic før helgen. Thompson Ekpe og brasilianske Darlan vil ikke være spilleklare mot Tromsdalen på grunn av formaliteter knyttet til papirarbeidet som må gjøres i forbindelse med disse to overgangene. Thompson Ekpe vil først komme til Arendal og slutte seg til troppen neste uke. 

Nye spillere

Anders Gundersen har tidligere spilt sammen med Péter Wiik-Kovács i Sandefjord og er helt sikker på at han vil bli en nyttig spiller. Han konstaterer også at både Avni Pepa og Vlatko Lazic bringer med seg kvaliteter i spillergruppen som øker konkurransen om plassene.

- Det er mange fordeler med å få inn nye spillere. Det kan bidra til å snu den negative trenden for oss. Derfor tror jeg også vi vinner mot Tromsdalen søndag, sier Anders Gundersen.

PS! Du kan møte Mattias Andersson og noen av de nye spillerne på fotballpub hos Mør Biffhus i Arendal fredag kl 20.00. Gratis inngang - og hyggelige klubbpriser!

Se videointervju med Anders Gundersen her:

Annonse: