Markus Håbestad for B-laget mot Jerv 2

B-laget knuste Jerv 2

En heidundrende førsteomgang satte standarden da Arendal Fotball 2 rett og slett knuste Jerv 2 på Norac.

Det endte hele 5-0 til slutt, etter at det sto 4-0 da lagene gikk til pause.

Markus Håbestad viste at han ønsker mer spilletid på A-laget og var veldig frisk, spesielt i første omgang. Håbestad, som hadde fetter Ole Marius på motsatt side hos Jerv, sørget for 1-0 til Arendal 2 allerede etter fire minutter. Da var standarden satt for kvelden.

Selv om det ble mørkere ut, fortsatte Arendal 2 å spre lys på Norac. Før kvarteret var spilt hadde Vital Kaba sørget for 2-0, mens Håvard Meinseth sørget for 3-0 etter 20 minutter.

Arendal 2 dominerte kampen. Jerv 2 fikk til svært lite mot et aggressivt og godt Arendal 2.

Kristian Eriksen, tilbake etter skade, satte inn sitt første mål for Arendal da han sørget for 4-0 rett før pause.

I andre omgang sørget Markus Håbestad for 5-0 fra straffemerket og gjorde kvelden komplett for Arendal 2, som tok et poengmessig byks vekk fra nedrykksstreken med seieren. Det er nå seks poeng ned til Kvinesdal som ligger øverst av de tre lagene som ligger an til å gå ned. Det er bare et poeng opp til Jerv 2 nå.

Laget: Jonatan Strand Byttingsvik, Avni Pepa, Magnus Madsen, Roger Risholt, Sune Kiilerich, Tobias Arndal, Håvard Meinseth, Jeppe Illum, Kristian Eriksen, Markus Håbestad, Vital Kaba.

Reserver: Filip Mang-Thang, Even Eie, Anders Bjørge, Redon Pllana.

NB: Se også bildene fra kampen, tatt av Alf J. Altenborg ...