Øyvind Riise Dalseth.

Dalseth klar for nye utfordringer

Assistenttrener Øyvind Dalseth forlater Arendal Fotball, etter at han har fått jobbtilbud fra en klubb høyere i divisjonssystemet.

- Øyvind har vært en viktig del av trenerteamet, men vi har samtidig forståelse for at han både er smigret og interessert i å gripe jobbmuligheten han har fått. Vi har hatt ryddige og konstruktive forhandlinger med hans nye arbeidsgiver, og de betaler også Arendal Fotball en kompensasjon fordi vi har gått med på å slippe Øyvind midt i hans kontraktsperiode, opplyser daglig leder Bård Sterk-Hansen.

Den avtroppende assistenttreneren i Arendal har fått tilbud om en spennende utviklingsjobb i toppfotballen, og det er også private forhold rundt dette som har bidratt til at han har ønsket å gripe muligheten for en fast heltidsjobb på dette nivået der han får jobbe med spillerutvikling og et fagfelt han brenner for.

Dalseths nye arbeidsgiver har av interne årsaker ønsket å avvente offentliggjøringen av ansettelsen for sin del, noe Arendal Fotball naturligvis respekterer.

Øyvind Dalseth kom til Arendal Fotball i sommer. Han ble da gjenforent med sin tidligere Start-kollega Mattias Andersson og de to har jobbet tett med både treningsopplegg, analyse, taktikk og kampledelse gjennom hele høstsesongen. 

Arendal Fotball er allerede igang med prosessen for å få ansatt en ny assistenttrener. - Vi regner med at vi har dette bekreftet innen kort tid, dersom brikkene faller på plass som vi håper. Uansett har vi god tid på oss. Det er lenge til seriestart og vi jobber fortsatt med å få på plass enkelte ting, både når det gjelder spillere og deler av støtteapparatet, sier Bård Sterk-Hansen.

Annonse fra Obos-ligaen: