Markedssjef Emil Tungehaug og NorEngros Gustav Pedersen har samarbeidet med Arendal Fotball i to sesonger allerede. - Det har vært et eventyr å følge på nært hold, sier han.

- Det har vært et eventyr!

NorEngros Gustav Pedersen er en av de største idrettssponsorene på Sørlandet. - Samarbeidet med Arendal Fotball har vært et eventyr, sier markedssjef Emil Tungehaug.

NorEngros Gustav Pedersen har akkurat signert en ny samarbeidsavtale med Arendal Fotball. Avtalen er økonomisk viktig for klubben og engasjementet er vesentlig utvidet sammenlignet med forrige partneravtale.

Første avtale

- Det første jeg gjorde da jeg begynte som markedssjef i NorEngros Gustav Pedersen for to år siden var faktisk å signere samarbeidsavtalen med Arendal Fotball. Derfor er det veldig hyggelig for meg at vi nå kan forlenge denne, sier Emil Tungehaug.

Han har aldri vært i tvil om at Arendal Fotball ville ta steget oppover i divisjonene. - Jeg merket det på folkene i klubben da jeg ble kjent med dem. Derfor skjønte jeg også at det ikke handlet om "hvis" Arendal kom til å rykke opp, det handlet bare om "når".

Ved siden av jobben som markedssjef i NorEngros Gustav Pedersen, er Emil Tungehaug også styreleder i håndballeventyret Vipers i Kristiansand. Derfor er han en mer enn alminnelig engasjert sponsor og samarbeidspartner. Han kjenner idretten fra begge sider av bordet, og han mener det er åpenbare fellestrekk mellom Vipers og Arendal Fotball. 

Annerledes-klubber

- Begge klubbene er annerledes-klubber som har tatt vare på folkeligheten. Spillerne jobber eller studerer ved siden av idretten, og alle vet at de må ta i et tak. I Vipers ser folk at Linn Jørum Sulland er med og rydder hallen etter kamp, i Arendal ser de en styreleder som plukker tomflasker og søppel når kampen er over. Det er hardt arbeid og ambisiøse mål som skaper begeistring og engasjement, sier Emil Tungehaug som opplever av Vipers-kampene nå er utsolgt lenge før kampdag.

- Jeg tror vi vil se den samme utviklingen i Arendal, sier han.

"Det er hardt arbeid og ambisiøse mål som skaper begeistring og engasjement"

— Emil Tungehaug, markedssjef NorEngros Gustav Pedersen

Sjarm og humor

Emil Tungehaug har selv vært en trofast gjest på Bjønnes gjennom de to årene de har vært samarbeidspartner til nå, og han innrømmer at det har vært lite glamour og "business class" over det hele. - Det må være lov å si at Bjønnes har vært et nedslitt og slitent anlegg. Fasilitetene har vært veldig enkle, men vår opplevelse er at de som er rundt klubben har klart å kompensere for dette gjennom sjarm og humor. Jeg har likt meg veldig godt i denne atmosfæren. Samtidig blir det enda mer spennende å være med fremover. Vi ser at Arendal Fotball er blitt en attraktiv partner for næringslivet, og dermed blir det også en enda mer attraktiv arena for oss å være på. Når vi samarbeider med ulike klubber, så gjør vi jo også det fordi vi tror det er bra for business. Dessuten er det veldig moro å støtte sport og idrett, sier markedssjefen.

Ettersom NorEngros Gustav Pedersen er en så stor sponsor for flere klubber, så har det vært litt dragkamp internt i selskapet om hvem som skal gå på hvilke kamper. - Jeg er glad for at jeg skal følge Arendal Fotball i år, og jeg vet jeg har kolleger som misunner meg akkurat det, sier han med et smil.

Glad og stolt

Daglig leder Bård Sterk-Hansen er naturlig nok både glad og stolt over at NorEngros Gustav Pedersen har valgt å utvide samarbeidsavtalen med Arendal Fotball.

- Det er en tillitserklæring til oss som klubb og partner at de nå har økt engasjementet sitt i klubben. Vi vet at dette er en partner som samarbeider med mange andre idrettsklubber i landsdelen, og de har også forventninger til hva vi som klubb kan levere overfor dem. Vi har stor nytte av å ha NorEngros Gustav Pedersen på laget og gleder oss til mye moro sammen med dem og alle gamle og nye sponsorer denne sesongen, sier han.

NorEngros Gustav Pedersen

  • NorEngros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor.

  • NorEngros er en landsdekkende kjede bestående av 13 bedrifter med lokale eiere, med 37 engrosbutikker.

  • NorEngros Gustav Pedersen har butikker i Arendal, Kristiansand og Mandal. Virksomheten er 141 år gammel og har i dag 135 ansatte.

  • NorEngros Gustav Pedersen er en totalleverandør til næringslivet som leverer kontorrekvisita, emballasje, kontormøbler og -maskiner, kaffe- og vannløsninger, samt vannløsninger.

 

Annonse: