Fabian Stensrud Ness på trening 29. augsut 2019.

- Det vil ta litt tid

Fabian Ness har ikke finnet veien til nettmaskene etter han var tilbake fra skade, men han er sikker på at vil løsne snart.

Han står fortsatt med de to målene han satte inn i vårsesongen, rett før han ble skadet. Da var Fabian virkelig på gang, men så kom den leie kneskaden og tre måneder på sidelinjen for spissen og kapteinen. 

Nå håper han flyten skal komme tilbake, slik at også målene skal komme, sammen med poengene. 

- Det handler jo bare om å stå på videre. Etter en har vært ute med skade i en periode som jeg har vært, så tar det ofte litt tid å komme i gang, forklarer han. 

Ketsjupeffekten

Fabian Stensrud Ness håper at uttellingen og åpningen av målkontoen igjen ikke skal være langt unna. Som regel kommer uttellingen i form av ketsjupeffekten når ting har fått satt seg. 

- Når først en scoring kommer, kommer det også flere. Ofte er det slik. Alt handler om kvalitet i det en gjør og at en får flyt, beskriver han. 

Alle gleder seg

Selv om det endte med et kjedelig 1-2-tap for Egersund sist, så mener kapteinen at kampen gir grunn til optimisme med tanke på fortsettelsen. Spillemessig var det nemlig mer å glede seg over enn de foregående kampene i høst. 

- Ja, det var en god opplevelse sist og vi fikk det spillemessig til å gli bedre. Vi slapp inn dumme mål, mens vi selv brenner store sjanser, forklarer Stensrud Ness. 

Han ser for seg en fin kamp på Bryne stadion. 

- Bryne er en kul motstander. Vi vil revansjere prestasjonene i de siste kampene, og tapet mot Bryne sist sesong. Samtidig vil vi prestere bedre. Vi er tente og alle gleder seg, smiler Fabian. 

Annonse fra Obos-ligaen: