Péter Wiik-Kovács gratuleres av Øyvind Torjesen hos RSA Bil med overtakelsen av hans nye Suzuki Vitara.

En sikker vinner!

Péter Wiik-Kovács var den første signeringen Mattias Andersson ønsket seg i sommer. For 39-åringen var førstevalget da han skulle ha ny bil like enkelt: En Suzuki Vitara fra RSA Bil.

RSA Bil er en av Arendal Fotballs viktigste samarbeidspartnere, og veldig mange av spillerne har også valgt seg bil fra RSA Bils brede modellspekter. Det er likevel ingen hemmelighet at nettopp Suzuki Vitara har blitt en spesiell favoritt blant mange av spillerne. 

Péter Wiik-Kovács er kjent for å være svært kvalitetsbevisst og nøye med alle detaljer i alt han gjør. Da han overtok sin nye bil fra Øyvind Torjesen hos RSA Bil i Arendal, fant han seg umiddelbart til rette bak rattet. Og kanskje er det spesielt viktig å ha en høy bil med svært god plass når du er 196 cm høy og vant til å skape rom rundt deg....

Suzuki Vitara er en ultramoderne SUV som nå også leveres med LED hovedlys, Adaptive Cruise Control og sikkerhetssystemer som f.eks Radar Brake Support. Med hele 5 av 5 stjerner og høyest totalscore i Euro NCAP sikkerhetstest er Vitara også den sikreste bilen i sin klasse!


Annonse: