Reiss Greenidge har signert for Arendal Fotball.

Engelsk midtstopper klar for Arendal

Reiss Greenidge (23) er klar for Arendal Fotball. Den høyreiste, engelske midtstopperen kommer fra Sogndal og har signert en kontrakt som strekker seg ut 2020-sesongen.

- Jeg er veldig fornøyd med at vi er blitt enige med Reiss om en avtale, sier Arendal-trener Steinar Pedersen. - Han er fortsatt relativt ung, samtidig som han har lang erfaring fra ulike klubber både i England og Norge. I tillegg til å være dominant i lufta med sine 198 cm, så er han også ekstremt rask og venstrebeint. Det betyr at han bidrar til å gi oss god dekning i forsvaret - og det gir oss også muligheter for å spille med ulike forsvarsformasjoner den kommende sesongen, sier Steinar Pedersen. 

Reiss Greenidge er den andre midtstopperen Arendal signerer denne sesongen. Tidligere er Ilir Kukleci signert fra Frigg. Både Petar Rnkovic og Philip Aukland sine kontrakter har løpt ut, og derfor har det vært et viktig mål i sesongforberedelsene å komplettere midtforsvaret med kvalitetsspillere. Nå mener Steinar Pedersen at det både er god konkurranse om plassene, samtidig som Arendal Fotball vil ha solid dekning i disse nøkkelposisjonene - også om det skulle bli langvarige skadefravær på enkeltspillere. 

reiss-signert
Steinar Pedersen er fornøyd med å kunne ønske Reiss Greenidge velkommen til Arendal Fotball.

Nysigneringen ble hentet til til det daværende eliteserielaget Sogndal sommeren 2017. I fjor ble mye av sesongen hans ødelagt av skader og han måtte derfor nøye seg med ni kamper i OBOS-ligaen i 2018.

- Vi har hatt en svært god dialog Håvard Flo og Eirik Bakke i Sogndal i forbindelse med denne overgangen. Vi er svært takknemlige for de har vært løsningsorienterte og fleksible. Det har vært helt avgjørende for oss, sier daglig leder Bård Sterk-Hansen i Arendal Fotball.

REISS GREENIDGE

  • Født: 10.aug 1996

  • Høyde 198cm

  • Posisjon: Forsvar

  • Nasjonalitet: Engelsk

  • Tidligere klubber: Arsenal (akademi), West Brom U23, Port Vale, Ebbsfleet United, Hemel FC, Sogndal

Annonse fra Obos-ligaen: