Bjørge Fedje er tilbake i Arendal Fotball som keepertrener.

Fikk sjokk da han kom tilbake!

Bjørge Fedje er tilbake i Arendal Fotball. Han er engasjert som ny keepertrener og ble nærmest sjokkert da han fikk se hvor mye som er profesjonalisert og forbedret siden sist han var i klubben.

Bjørge Fedje har vært keepertrener i Arendal før, men han valgte å avslutte jobben i 2013-sesongen da han ikke lenger hadde mulighet til å kombinere sine ulike engasjementer. Nå er han tilbake og skal jobbe med keeperne et par dager i uken, samtidig som han fortsetter i jobben som oppmann for A-landslaget.

Eliteserie og landslag

De siste årene har Bjørge Fedje vært engasjert i eliteserieklubbene Odd og Vålerenga, men har nå også blitt rekruttert inn som en viktig del av støtteapparatet rundt A-landslaget. Han er nå ansatt i Norges Fotballforbund, men siden aktiviteten på A-landslaget er samlingsbasert har han også muligheter til å prioritere tiden sin på andre aktivteter og dermed lå forholdene til rette for et nytt engasjement i Arendal Fotball.

- Jeg ble glad i både klubben og folkene her sist jeg var i Arendal Fotball. Derfor har jeg også holdt kontakten med mange i miljøet. Når det nå kom en ny mulighet, er jeg glad for at jeg kunne få anledning til å bidra. Det har jo skjedd en enorm utvikling i klubben siden sist jeg var her. Alt er hevet til et nytt nivå, ikke minst på anleggssiden. Jeg fikk sjokk da jeg besøkte Bjønnes nå. Det er helt fantastisk hva klubben og kommunen har fått til der på veldig kort tid. I dag fremstår Arendal Fotball som en OBOS-ligaklubb som midlertidig spiller i Postnord-ligaen, mener Bjørge Fedje. 

Gode keepere

Han gleder seg til å jobbe med keeperne Jostein Aaland og Grzegorz Flasza i tiden fremover. - Jostein kjenner jeg jo litt fra før. Både han og Grzegorz er veldig positive, motiverte og treningsvillige karer. Og jeg har allerede opplevd at Grzegorz er en svært ambisiøs spiller som ønsker å gjøre en forskjell. Så jeg ser veldig frem til å jobbe sammen med disse fremover. Samtidig er Arendal Fotball en klubb med stor kontinuitet på ledersiden. Det er de samme menneskene som sitter i styre og stell i dag som sist jeg var i klubben, og det å ha kontinuitet har vist seg å være en forutsetning for suksess i andre fotballklubber, sier Bjørge Fedje. 

Se videointervju her:

Annonse fra Obos-ligaen: