Jubel for Arendal-scoring!

Flagget til topps!

I morgen er det bare å heise flagget: Arendal kommer hjem fra Kongsvinger med tre vidunderlige poeng etter en fantastisk snuoperasjon på Gjemselund!

Fotball kan være grusomt - og helt fantastisk. I 16. mai-kampen mot Kongsvinger fikk vi oppleve begge deler. Først en begredelig førsteomgang der Kongsvinger fikk billige mål og ledet 2-0. Det var ikke noe spesielt hyggelig å gå i garderoben med - spesielt ikke etter den svake prestasjonen mot Levanger lørdag.

Hva som skjedde i garderoben på Gjemselund kan vi dessverre ikke rapportere om. Og vi kunne knapt tro det som skjedde utpå gresset etter pause, heller. For det var uvirkelig vakkert:

Etter 60 minutter: Adnan Mohammad, verdens beste danskpakistaner, herjer med KIL-forsvaret og gjør dem akkurat passe svimle, før han sender ballen til Fabian Steensrud Ness som avslutter fra kort hold mellom beina på KIL-keeperen. 1-2!

64 minutter: Arendal får frispark på 18 meter. Jakob Rasmussen er nådeløs! 2-2!

83 minutter: Kongsvinger surrer på egen banehalvdel og Arendal snapper ballen. Den spilles til Adnan Mohammad som ikke gjør en eneste feil når han setter inn sitt aller første mål i Arendal-drakt. 2-3!

De 10 siste minuttene ble nervepirrende - i hvert fall for alle med hjerte for Arendal. Men Kongsvinger klarte aldri å komme tilbake.

Med andre ord: en fantastisk snuoperasjon, en fantastisk prestasjon og en fantastisk hjemtur!