Steinar Pedersen ønsker Mads Nørby Madsen velkommen til Norac stadion.

Første nysignering i boks!

Den første nysigneringen foran 2019-sesongen er klar: Mads Nørby Madsen (24) forlater Egersund til fordel for Arendal.

24-åringen har spilt i Egersund de to siste sesongene og har markert seg som en offensiv og rask venstreback. Han hadde tilbud fra flere andre klubber, men lot seg overbevise av Steinar Pedersens visjoner for fremtiden i Arendal Fotball.

Mads Nørby Madsen føler forholdene ligger til rette for å ta nye steg som fotballspiller i Arendal.

- Mine forventninger til Arendal er at vi skal få bygget opp et godt lag med godt samhold på og utenfor banen. Og så skal vi helst rykke opp til 1. divisjon så fort som mulig. Jeg vet at Arendal har spillerne og fasilitetene til det, så det er opp til oss spillere å jobbe hardt på hver trening og i hver kamp for å nå felles mål, sier nysigneringen til Agderposten.

Steinar Pedersen er svært fornøyd med å ha signert en dedikert venstreback. Etter at Viktor Lövgren forlot Arendal for et år siden, har det egentlig manglet spillere som har venstreback som sin primærposisjon i stallen.

- Vi har gjort grundig research omkring Mads og vet at vi får en spillertype som vil passe godt til den fotballen vi ønsker å spille. Han er rask og offensiv, og vi ønsker backer som også kan være en del av vårt offensive spill. Det er også hyggelig at han valgte Arendal, etter at han hadde flere alternativer å velge mellom. Han har de samme ambisjonene som jeg og klubben, og er i en fin alder der han både har rutine fra nivået, men samtidig potensial for videreutvikling, sier Arendal-treneren.

Selv om det akkurat nå er ferie for spillerne, så jobber klubben svært aktiv med å legge grunnlaget for neste sesong. - Vi har flere spillere på utgående kontrakter, og derfor har vi også løpende samtaler med dem for å kartlegge fremtidsmulighetene. Jeg forstår at spillerne ønsker en så rask avklaring som mulig, men vi må samtidig evaluere hvordan vi skal sette sammen spillerstallen neste år - og da må vi også bruke tid på å vurdere alternative muligheter. Vi jobber med dette hver eneste dag, men samtidig må vi ta den tiden vi har for å gjøre best mulig vurderinger. Når vi starter opp treningene igjen om halvannen uke, så vil vi også få besøk av flere spillere som skal trene med oss, slik at vi blir bedre kjent med dem, forklarer Steinar Pedersen.

Det er allerede kjent at Mikkel Hasling, Tobias Henanger, Wilhem Pepa og Petar Rnkovic ikke vil spille for Arendal Fotball i 2019-sesongen, men klubben har altså ikke konkludert når det gjelder prosessen med øvrige spillere på utgående kontrakter. 

Annonse fra Obos-ligaen: