Wilhem Pepa ser frem mot 2018-sesongen.

- Vi er bedre enn i fjor

Wilhem Pepa mener årets utgave av Arendal Fotball er den beste noensinne. - Vi har en bedre førsteellever enn vi hadde i fjor, og det kommer også spennende unggutter som kan overraske, sier han.

Den tidligere Jerv-spilleren ser frem til fredagens treningskamp på Myra mot Grimstad-klubben. Det blir en ny test på hvor Arendal Fotball står akkurat nå - og hva som eventuelt må forbedres frem mot seriestart om en måned.

- Jeg har alltid scoret mot Jerv når jeg har startet kampene, så hvis jeg starter i treningskampen, så bør jeg vel også score, sier Wilhem Pepa.

Nærmere toppformen

Gjennom vinteren har han slitt med sykdom og småskader, så det er nok ennå noen uker til han er i sin absolutte toppform. Sist helg startet han i treningskampen mot Notodden, men ble byttet ut etter 60 minutter.

- For å være ærlig hadde jeg ikke så mye krefter igjen da jeg ble byttet ut, så det var nok akkurat passe for meg å spille en time. Men jeg håper på en bedre sesong i år enn i fjor, både for laget og meg selv, sier han.

- Vi burde holdt oss i OBOS-ligaen med det laget vi hadde, men dessverre hadde vi ikke marginene på vår side i avgjørende øyeblikk. I år har vi en smalere stall med færre spillere. Samtidig føler jeg at vi har gjort veldig gode signeringer i vinter, sier Pepa og peker på blant andre Jens Kristian Skogmo, Gregorz Flasza, Philip Aukland, Preben Skeie og Kim Kvaalen.

Imponert av unggutt

Even Larsen
Even Larsen

Likevel er det en annen spiller som har imponert ham enda mer på treningsfeltet de siste ukene. - Min spådom er at Even Larsen (17) kan få sitt store gjennombrudd denne sesongen. Han er kanskje den enkeltspilleren som har overrasket meg aller mest på treningene i vinter, og det vil bli veldig spennende å følge ham fremover hvis han kan unngå skader og fortsetter utviklingen, sier Wilhem Pepa. 

17-åringen er ennå ikke tatt opp i A-stallen, men har vært blant de juniorspillerne som har hospitert mye med seniorene i vinter. 

Skader kan bekymre

Med en relativt smal tropp, så er nok Arendal avhengig av å unngå alvorlige skader på nøkkelspillere denne sesongen. De siste ukene har både Jens Kristian Skogmo og Rasmus Lynge Christensen trent alternativt, samtidig som Adi Markovic og Avni Pepa fortsatt er noen uker unna å være kampklare. Jens og Rasmus er i fin fremgang, men det er usikkert om de får spilletid mot Jerv fredag.

Avspark i treningskampen mot Jerv er allerede kl 1600 - og arenaen er altså kunstgressbanen på Myra, eller Arendal Idrettspark som det heter offisielt. Gratis inngang!

 

Annonse: