Bård Sterk-Hansen (til venstre) er glad for at Rune Jacobsen og RSA Bil Arendal nå går løs på sin sjette sesong som en av Arendal Fotballs største samarbeidspartnere.

Full fart fremover med RSA Bil på laget!

RSA Bil og Arendal Fotball har forlenget og utvidet samarbeidsavtalen. - Vi har vært med siden starten og er godt fornøyd med det vi har fått igjen fra klubben, sier daglig leder Rune Jacobsen i RSA Bil Arendal.

RSA Bil Arendal, som forhandler Suzuki, Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Isuzu er blant Arendal Fotballs aller mest trofaste samarbeidspartnere. Allerede før klubben hadde spilt så mye som en treningskamp, signerte RSA Bil Arendal på en samarbeidsavtale. Nå går de altså løs på sin sjette sesong som en av de store partnerne som klubben har gleden av å samarbeide med.

Fantastisk utvikling

- Det har vært en fantastisk utvikling siden klubben ble etablert, og det har vært veldig moro for oss å være med på dette. Det er veldig gøy å se hvordan ting har blitt stadig mer profesjonalisert i alle ledd. Derfor er vi også glade for at vi fortsatt kan bidra til å at klubben får gode muligheter for å utvikle seg videre, sier daglig leder Rune Jacobsen i RSA Bil Arendal.

"RSA Bil Arendal er en pålitelig, profesjonell og raus partner"

— Bård Sterk-Hansen, daglig leder i Arendal Fotball

Det er altså ikke uten grunn at mange av Arendal-spillerne har RSA Bil Arendal som leverandør av bil - og de er svært synlige i bybildet. - Det er fin profilering for oss, men det viktigste er likevel at vi kan bidra og legge til rette for at spillerne har gode bilordninger. RSA Bil Arendal lover å gi alle våre kunder trygt bilhold, sier Rune Jacobsen som selv har bygd et slagkraftig lag av service- og løsningsorienterte medarbeidere i de moderne lokalene på Krøgenes.

Gode erfaringer

- Vi har også gode erfaringer med å kjøre ulike events sammen med Arendal Fotball, og opplever at vi har fått god respons på dette fra kunder og andre samarbeidspartnere, sier Rune Jacobsen.

Daglig leder Bård Sterk-Hansen i Arendal Fotball er veldig glad for at RSA Bil Arendal nå utvider sitt engasjement - basert på de gode erfaringene de har fra et mangeårig samarbeid.

- RSA Bil Arendal er en pålitelig, profesjonell og raus partner. Det setter vi som klubb veldig stor pris på, fordi de er en medspiller som gjør oss bedre. Dessuten vet vi også at spillerne setter stor pris på dette samarbeidet fordi de har trygge, driftssikre og komfortable biler - i tillegg til at de får service og oppfølging i verdensklasse. Men det er nok ikke unikt for våre spillere. Det er en erfaring de aller fleste RSA-kundene har, mener Bård Sterk-Hansen.

Flere på laget

Han fremhever også at RSA Bil er en samarbeidspartner som gjerne ønsker andre i samme bransje velkommen på laget. Arendal Fotball står derfor fritt til å samarbeide også med andre bilforhandlere. - Det er en veldig raus holdning som forteller mye om en partner som strekker seg langt, sier Bård Sterk-Hansen.

Rune Jacobsen på sin side bekrefter at RSA Bil Arendal ikke har stilt noen krav om eksklusivitet. - Det viktigste for oss er at klubben lykkes, og derfor vil ikke vi legge noen hindringer i veien for at klubben kan utvide partnerskapet også til andre bedrifter i vår bransje, sier han.

RSA Bil Arendal

  • RSA Bil Arendal er en del av en gruppe på 10 bilforhandlere over hele landet som sammen er en av Norges største.

  • RSA BIL forhandler nye biler fra Suzuki, Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Isuzu.

  • RSA Bil er også en ledende forhandler av bruktbiler av de fleste merker. RSA Bil er medlem av NBF (Norges Bilbransjeforbund), noe som sikrer kunden den høyeste bransjestandarden.

  • RSA Bils viktigste kundeløfte er dette: "Vi gir deg trygt bilhold"

Annonse: