Full kok på kickoff!

Rundt 200 supportere, spillere og samarbeidspartnere var samlet på Castelle fredag kveld for å markere kickoff for den historiske fotballsesongen som starter neste helg!

Fotballoptimismen råder i Arendal - og treningskampen mot Jerv noen få timer tidligere la ingen demper på feststemningen, selv om det altså ble tap i generalprøven.

For denne sesongen er Arendal utfordrer og underdog, men det er ingen tvil om at både spillere, supportere og samarbeidspartnere er veldig klare for å sette byen på fotballkartet en gang for alle.

Kan vente...

- Vi skal videre, men til og med Jan Sigurd har erkjent at vi godt kan vente ett år med å rykke videre oppover, sa en blid Knut Tørum fra scenen fredag kveld. Han synes klubben har kommet langt på kort tid, men at det ennå er en jobb som må gjøres for å bygge et solid fundament for toppfotball i byen. - Men det er det vi er igang med, slo han fast.

Mens mange av konkurrentene har heltidsspillere, så jobber eller studerer de aller fleste Arendal-spillerne ved siden av fotballen. Utfordringen da er å legge til rette for at treningshverdagen blir best mulig, også når det kanskje er mindre tid til hvile og restitusjon enn mange andre kan nyte godt av.

- I år skal vi bli Norges beste fotballag som bare trener på kveldstid, sa Knut Tørum.

Drakter og spillere

Årets kickoff bød ellers på presentasjon av den nye kolleksjonen Adidas-drakter og publikum fikk også anledning til å bli bedre kjent med spillerne - ikke minst de som har kommet til klubben i løpet av vinteren.

Et populært innslag var også en ellevill standup-opptreden fra Torbjørn Alfsen - og Tyholmen Hotel vant sponsorquizen der samarbeidspartnerne konkurrerte om hvem som kan mest om Arendal Fotball.

Riktignok må det kanskje legges til at Tyholmen Hotel for anledningen samarbeidet tett med ISS (som var representert med fotballmannen Roy Ludvigsen) - men slik skal det være i Arendal Fotball. Gjennom lagspill spiller vi hverandre gode, både spillere og samarbeidspartnere, både på og utenfor banen!

Annonse: