Grzegorz Flasza, Erik Ruthford Pedersen og Mikkel Hasling.

Gir keeperne en hjelpende hånd

Start-legenden Erik Ruthford Pedersen har denne uka bistått Arendal-keeperne på treningsfeltet. - Moro å være med, sier han.

Det er naturligvis ikke helt tilfeldig at mannen som er anerkjent som en av Norges aller beste keepertrenere denne uka har trukket på seg Arendal-tøy og kjørt tøffe økter med både Grzegorz Flasza og Mikkel Hasling. Sønnen, Steinar Pedersen, er som kjent Arendal-trener og når det ordinære støtteapparatet rundt keeperteamet ikke var tilgjengelig disse dagene, så var det ikke vanskelig å få Erik Ruthford Pedersen til å tre i aksjon.

Han har imponert med sitt unike engasjement og når det gjelder faglige kvaliteter og innsikt, så er det ingen som kan utfordre veteranen som 46 år var en trofast støttespiller i Start - helt til han valgte å forlate klubben da Steinar Pedersen ble løst fra kontrakten som hovedtrener i fjor høst.

Nå følger han Arendal Fotball tett - og han har registrert at resultatene har vært gode etter at sønnen overtok hovedansvaret. Men han holder bakkekontakten og minner om at det alltid er rom for forbedringer, også på fotballbanen.

- Resultatene har vært gode, og dersom Steinar er fornøyd, så er jeg fornøyd. Men det viktigste er ikke å være fornøyd, men å jobbe for å bli enda bedre, sier Erik Ruthford Pedersen.

Annonse fra Obos-ligaen: